bebisliozlem Kızlar normal mi bu 🥺 karnım henüz 3 haftadır top gibiydi zaten bugün sanki biraz aşağıya doğru indiğini gördüm bu ne demek oluyor 🫢 bebeğin pozisyonu baş aşağıya geliyordur umarım, bir de bugün gün içerisinde baya hareketliydi
ruveyda123 Benimde 34te düştü karnım ama baş aşağı değildi çapraz dedi doktorum 37de baş aşağı ve kanalda dedi bekliyoruz bakalım ☺️
ruveyda123 MorKelebek54 bir eliniz göğüs altınızdan karnınız arasına rahat giriyorsa düşmüş demektir zaten mide kısmı dümdüz oluyor anlamamak mümkün değil ☺️ karnınız otururken bacaklarınızın üstünde oluyor
MorKelebek54 ruveyda123 kiz ben 31. Hadtamdayim benjm hep oyleydi 😳 bi gogus altimin orasina elim hel sigardi fotgoraf atsam anlar misiniz acaba ya doktorum herseyin yolunda oldugunu soyledi merak ettim
tatlibebegim_ ruveyda123 ya bende 32 haftalığım bebeğimin kafası doğum kanalına girmiş girince hemen doğum oluyor mu ne kadar süre sonra olur acaba
ruveyda123 MorKelebek54 kimisinin aşağıda yerleşmiş oluyor ama yapısal öylede olabilir sizinki ben mesela hareketlerini bizzat vajina üstümde hissediyorum leğen kemiklerimi falan zorluyo artık😂
MorKelebek54 ruveyda123 1 hadta once gittigimizde benek nkrmaldi 1 ay once gittigimizdede kafasi sirtimin o taraftaydi hatta kacinci hadtada doum pozisyonuna girerk ki? Bide makat gelis demissin ya bu kotu bisi degil dimi bi sorun olmaz
ruveyda123 MorKelebek54 yok sadece dönmemiş demek kötü bir şey değil bebekler son anda bile dönebiliyormuş hiç belli etmiyor
ruveyda123 tatlibebegim_ hemen olmuyor ama aşağı baskı çok olmaması için fazla yürümeyin ağır iş yapmayın derim hafta biraz erken çünkü ben 37+4deyim doktorum kanalda olduğu için bide normal doğum zamanı olduğu için bana bol bol yürü dedi ama sizin haftanız erken az daha sabredin yinede doktorunuz daha iyi bilir tabii bazı bebekler kanaldan geri çıkabiliyor mesela☺️
bebisliozlem ruveyda123 vaaa yanlış biliyomuşum o zaman 🫢😁 kız ciddi makat gelişi demek dönmemiş demek miydi
tatlibebegim_ ruveyda123 ya evet kaç gündür vajinadan çıktı çıkacak gibi sancı giriyor hep korkuyorum kasılıp sertleşiyo karnım baya