motheroftwins2 Merhaba kizlar gebelikte mantar enfeksiyonu yasayip doktorunuz zalain krem ve fitil verdi mi? Prospektüsunde kategorisi C ve cok gerekli olmadikca kullanilmamalidir yaziyor. Kullanipta bi zararini goren oldu mu? Bebege gecme durumu var mi?
zhdcck motheroftwins2 zalain krem bana verdi kaşıntı arttıkça kullanıyorum doktorum bunu rahatlıkla kullanabilirsin dedi zararı olsa direkt vermez bence..
susaMom_ motheroftwins2 Kaçıncı haftadasınız henüz doktorla görüşmedim ama mantardan şüpheleniyorum bende kaşıntı yanma kızarma var klitoriste 🥹
Hamisbayan motheroftwins2 krem değil ama fitil verdi hemde 10 gün filan kullandım yoğundu mantarım hatta muayene sırasında çatala çıkarıp batikonla vajinanın iç kısmını temizledi öyle başladım fitil kullanmaya krem olarak trivazol kullanmıştım dış kısma kaşıntı olduğu için fitili mutlaka kullanmanı öneririm yoksa benimki gibi mantarın yayılır ve enfeksiyona dönüşür ben fitil kullanmama rağmen enfeksiyon oluştu birde üstüne antibiyotik kullandım
zeyasya Hamisbayan bende aylardır uğraşıyorum kaç kez bahsettiginiz vajinal iç temizleme yaptırdım anlatamam ama aylardır tekrarlıyo geçen yaz haziranda başladı düşünün ve bir şekilde hamile kaldım çok şükür ama hamileyken beni daha çok zorluyo enfeksiyon karnımı şişiriyo ama alt karın bölgemi ağrıtıyo ama bir sirkülasyondur gidiyorum bakalım Allah büyük sizde durumlar nasıl acaba geçtimi nasıl oldu
Betren Hamisbayan ya doktorum bana da zalain fitil yazmis da 2 kutu birini bugün kullandım digerini hemen ertesi gün mü bir hafta sonra mi kullanmalıyım acaba sizin nasildi
Hamisbayan zeyasya mantarım bitti şükür akıntım hafif var ama hafif beyaz akıntı oda haftam ilerlediği için sanırım enfeksiyonumda amtibiyotikten sonra tahlilde çıkmadı ama hala alt karnımda oturup kalkarken hafif ağrılar yaşıyorum zaten illet birşey sürekli tekrarlayan birde kuru dut alıp kaynatıp içtim gerçekten faydasını çok gördüm oda etkili oldu diyebilirim şimdi daha rahatım şükür