seyma34 Gizem_17_17 bende 8. Haftamdayım prilam kullanıyorum oda kesmiyor koku hassasiyeti var bide Allah yardımcımız olsun
Fatma-Zehra-gunes- seyma34 ayy bendede o var eşime ne sahur ne iftar hazırlayabiliyorum o koku yok diyo ama ben iki maskeyle geziyorum evde doktoruma sordum prillama başlayacağım içtiğim su yine çıkıyor ilk gebeliğindedir 7 aya kadar kullandım anne olmak çok zor
birmeleginannesi_ Gizem_17_17 benimde aşırı kötü oluyordu 18 de yeni yeni hecmeye basladi yarın 19 olucam çok nadir yine oluyo ama azaldı artık Allah yardımcımız olsun 🙉
celileturk 2.gebeliğim kızım 5 yaşında onda 38+5 de doğum olunca geçti ve doğurana kadar zofer kullandım. Şimdi 2. 13+3 oldu şimdi de onzyd kullanıyorum.
Vandb celileturk benimde şıp diye kesen bitek onzyd oldu onunla ayağa kalkıp tuvalete gidebiliyordum onun dışında hep yattım
Salihahncrl Gizem_17_17 benim 3. Ayımdan sonra başladı bulantılarım ben çubuk kraker ile geçiriyordum
seyma34 Fatma-Zehra-gunes- benim ikinci gebeliğim prillam kullanıyorum ama pek bi faydası yok ilk gebeliğimde de böyleydim 4. Ayda koku sorunu gitmişti ama sabah bulantılarım yine vardı koku daha çok zorluyor
Fatma-Zehra-gunes- seyma34 benimde ikinci gebelik kokudan zaten midem kalkıyor ev temiz eşim koku yok diyor ama ben bayılacam resmen
seyma34 Fatma-Zehra-gunes- aynen bide sadece kendi evim kokuyo yemek yapsam bile yaptığımı yiyemiyorum başkası yapsa daha rahat yiyebiliyorum buzdolabını hiç açamıyorum koku geliyo😂
Reyhan73 Gizem_17_17 en iyi çözüm prilam uyumadan bi tane al beni akşama kadar idare edyordu ama bazen ona rağmen 2 kez kustuğum oluyodu çok bulantım oluyo benm gebelıkte