Sevdabrs _Annemmm4 ilk gebeligimde 30 da yapmistim icime dogmus heralde 36+0 da geldi sabirsiz kizim:)))
Merve1414 _Annemmm4 27 haftaligim aldıkça yıkıyorum utuleyip hurça koyuyorum 22 Mart’ta dolap gelicek ozman da hemen silip yerlestirmeyi düşünüyorum şimdiden zorlanıyorum skisi gibi rahat iş yaoamiyorum 2 oğlum daha var onlarda yoruyor biraz nekadar erken okadar iyi benim için
Havvakc _Annemmm4 Kendinizi az çok biliyorsunuzdur ona göre çok geç kalmadan hareket edin bence. Ben kendimi kötü hissediyorum o yüzden hazırladım her şeyimi. (32.haftadayım) Aklıma geldikçe de eksikleri tamamlıyorum tabi.
svncgldgn _Annemmm4 31 haftlık plduk 30. Haftada yaptım, dizdim dolabına haızr ağırlaşmamışken güzelce ütüledim toz almayacak şekilde koydum dolabına
Annesloading Ben 35 de yıkadım odayı kurdum bavul hazırladım Ama bazıları 32 den sonra hazırlayın herşeyi hazır olsun diyorlar
altnbebek Şuan 29 haftaligim baza altında kızımdan kalanları yikaayip yerlestirdim tekrar.kullanabileceklerimi eksiklerimi.halledip.33 te yıkayıp çantamı hazırlamayı düşünüyorum artik