Sbl25 Merhaba kızlar bebek istiyoruz,bu ay bat 15 ti ama bugün regli oldum,normalde hep zamanında olurdum şaşmazdı,sizlerdede böyle oldumu hiç?
Sinem0135 Sbl25 stres o kadar etkiliyor ki bende günü gününe regl olurken acaba bu ay mı hamile kaldım kafalarında olun a erken adet oldum geçen ay
huysuz__ Sbl25 korunmayı bırakınca döngü de değişme oluyomuş, rahim kendini hazırlıyormuş , sipermi kabul etme süreci falan gibi bi şey okumuştum. hatta bu sürece girdiysen 1-2 aya gebe kalma ihtimalin yüksek, bende öyle oldu
BuseBora Sbl25 ben uzun zamanda bir adet oluyorum ve düzensiz di ama bebek isterken önce süreler azaldı sonra düzene girdi sonra Allah nasip etti bence sürelerin kısalması ve başka bir düzene gitmesi yumurtalıkların kendini hazırladığını gösteren bir durum içini rahat tut
Mjgnfdn Sbl25 arkadaşım öyle gene kaldı. Ayın başında ve ortasında adet oldu sonra hamile olduğunu öğrendi.
Sinem0135 Sbl25 ya kuzum seni çok iyi anlıyorum . Rabbim kolaylıkla sağlıklı hayırlı gebelik nasip etsin bize de isteyen herkese de 🤲🏻❤️🩵
Nzyl Bende de öyle oldu hem günlerim uzadı bu ay beklediğim tarihden 2 gün önce adet oldum bende bebek için vucüt kendini hazırlıyor dediler korunmayı bıraktığım ilk ay 8-9 gün adet gördüm normalde 4 gündü