Kbraa_1234 Bu haftalarda bicak saplanir gibi agri kaburgalariniz batıyormu bide nefes alip verirken zorlaniyormusunuz
Azra8Engin Kbraa_1234 42 dk sonra 32 hafta olacağız. Nefesim yetersiz geliyor kaburgalarim batıyor ara ara yalancı sancilarim oluyor
ipeklinaismom Kbraa_1234 33+4 uz nefes daralması iki hafta önceye kadar oluyordu yukarı çıkıp dayattığı için kendini daraliyodum ama şuan bir sorun yok
Cnnsss Kbraa_1234 şu an 34+1 haftaligim ve nefes darlığı yaklaşık 1 aydır var bende,özellikle derin nefes alamamak çok zorluyor beni Ve şimdi bi kaç gündür de oturdugum yerden kalkarken zorlanma sırt bel ağrısı vs yaşıyorum
Mineartcc Kbraa_1234 evet … ama benim için en kötüsü bacak aramin ağrıması, ozellikle gece yatakta dönmeye çalışırken ki o ağrı çok kötü ya
Senad Azra8Engin aynıyız sizinle 😊bendeki en büyük sorun sürekli toplanıyor kasılmalarım oluyo ve makat gelişli dönmesini bekliyorum
OYKUmom Kbraa_1234 kaburgalarınız batmaya başlayınca genelde dönmüş oluyor ayaklar baskı yapıyor yemek yiyince özellikle daha çok baskı yapıyor