Zumersa Kızlar iyi akşamlar 🌹 Bugün 12.ci hafta kontrolümüz vardı. Doktor ölçüm yapmak için çok bastırdı. İstediği pozisyonu görememiş. Şuan karnımın içi cayır cayır yanıyor. Ne yapsam bilemedim. Başına böyle bir şey gelen var mı 🥹🥹
Bus0672 Zumersa detaylı ultrasona girdiğimde çocuğun kalbini pozisyon göremedik diye sizin dediğiniz gibi bastırdırlarda bastırlar birde 3 defa yaptılar bunu. O gün karnımın acısından yürümez hale geldim çok kötüydü bir gün öyle çektim yatıp uyuyup dinlenince azaldı ağrısı acısı
YldrmNUR Zumersa kontrole gittiğimde bebiş uyuyo oluyor doktor bana da yapıyor bebiş uyansın diye. Bi sıkıntı olmuyor
Seyda08 Zumersa detayli ultrasonda göremediği şeylerde okadsr bastirip sarsmistiki saatlerce agrimisti karnim. Ama ertesi gune hic bisey kalmamisti
Lutulut Cildiniz hassastır. Benim detaylıdan sonra morarma bile olmuştu hassas olmamama rağmen. Endişelenmeyin. Doktorunuz size neden zarar vermek istesin.
Zumersa YldrmNUR ayy kese etrafı da kanama alanı dolu biraz riskli ondan kafaya taktım herhalde teşekkür ederim canım yorumun için ❤️
YldrmNUR Zumersa ağrısı geçmezse git canım yine de riske atmamak lazım. Sağlıcakla kucağına alırsın inşallah