Elif_49 Nasıl baş edecegim bununla çok içmek istiyorum 😊 Birde turşunun sebzesi değil de turşunun suyuuu , Ve bu şekilde olup da cinsiyetler neler oldu tabi bünye meselesi sadece sohpet havası olsun 🌸
Esra1965 Elif_49 ah canım benim 🤣🤣 bende aynısıydım 3 aya kadar deli gibi turşu ve ekşi şeyler yemek istedim. Elma üzerine ayva üzerine tuz ve limon sıktım 🤣 suan 5 ayı bitirmek üzereyiz artık canım tatlı istiyor 🤪 bebişimiz erkek
perihankrkya Elif_49 oglumda turşu canm isterdi suan bu gebeliğimde tatli istiyo durmadan😂limona tuz serpiyorm bide cok severim 🤣
erkencikus_ Elif_49 vala ilk bebegmde ayniyfim kızdı 2,de kız bu sefer acı yedim hep ay değişiyor bence 😂😂😂
kiraz_8 Elif_49 ben🙈ilk 3 ay deli gibi turşu yiyip suyunu içerdim şimdide 7 aylık olduk hala sever ve yerim cinsiyete gelince kız ama ilk hamileliğimde şerbetli tatlılardan başka bişey istemiyordum ve ilk çocuğumda kız😅
Elif_49 @perihankrkya Çok güzel ya dün gece bir bardak içtim tam ikinci bardak derken eşim önümden aldı o kadar zararlı dedi 😂😣🥺😡
Elif_49 @kiraz_8 bünye meselesi galiba ama çok güzel ben bıraksalar bir bidon içerim heleki kirmizi turşu suyu 🥳😅 Benimde cinsiyet belli değil 🤭hdnuz
kiraz_8 Elif_49 ay deme deme sabah sabah şimdi içecem tansiyon firar edecek 😅😅😅 Rabbim gönlünüze göre evlat versin🌸♥️