• Öneri
  • Bebeğim ısırarak emziriyor

Kızlar anneliğim 5 gününden merhaba göğüs uçlarım çok kötü yara oldu bebeği emzirirken gözüm yaşlar geliyor birşeyler ısırarak emziriyorum üzerine göğüs pompası yaptım tahin üzerindeki yağ kantoron yağı lansinoh göğüs ucu krem herşey kullanıyorum ama emzirdikçe içimden iç gidiyor dayanamıyorum kızlar lütfen sizin ne zaman geçti siz neler kullandınız benim gibi olup ne kadar sürede düzeldi peki bebeğim güzelce emzirmek istiyorum lütfen

Zeyna01 doğru emzirme yöntemi kullanmalısınız kahverengi kısmın çoğunu ağzına almalı bebek
    Sadece ucunu tutuyorsa yarada olur acırda
    İnternetten doğru emzirme yöntemine bakın🥰🌺

Zeyna01 ben bi krem kullandim o ise yaradı sizin için bakıp bulayım denemediğin şey kalmadı tam 3 4 ay ağlayarak emzirdim göğsümün ucu yoktu zaten olanini da kizim kopardı

Cilginanne2bebeli68 Ayy gerçekten o kadar üzülüyorum ki isteye isteye emzirememek gerçekten çok kötü bir duygu

mervemurat16, başlığı Bebeğim ısırarak emziriyor olarak değiştirdi.

Zeyna01 düzelmiyor 43 gün oldu hala ısırarak emiyor bebeğim süt gelmeyince iyice sıkıştırıyor.Göğüs ucum çok yara oldu benim hala bir göğüsüm yara oluyor ayva çekirdekten kaynatıp jel yapıp sürdüm tek iyi gelen o oldu bana

Zeyna01 bir krem var bebek emsede bisy olmuyor ama bebek emdikten sonra vuruyorsun bida emzirmeden yıkarsın öyle verirsin memeyi o krem kesin çözüm hemen geçiyor ama özel almistm ismini bilmiyorm eczaneden orenebilrsin özel ya eczane bilir

Zeyna01 15.gundeyim şuan geçti sayılır sadece göğüs kalkani kullanıyorum 1 gogusten emzirirken oburunden baya aktığı için oda zeytin yağı tahin üzerindeki biriken yağ lansinoh göğüs ucu kremi bunlar iyi geliyor

Zeyna01 canım evicap e vitamini al bana dua edeceksin eczanede satılıyor kapsül hemen geçiriyor bende onu kullanana kadar sizin gibiydim tavsiye üstüne aldım artık sadece onu kullanıyorum mucize bir şekilde hemen iyileştirme özelliği var

Zeyna01 benim yaklaşık bir ay sürmüştü maalesef

Zeyna01 ayağımı yere vura vura emzirdim kanatarak emzirirdi dikiş ağrısını unutturmuştu bana meme yara ağrısı sabredin geçecek vazgeçmeyin sanın emzirmekten

Zeyna01 gögüs uclarınızı hem emzirmeden önce ve sonra karbonatlı suyla temizleyin ben gögüs ucumdan enfeksiyon aldım meme apsesi oldu ve ameliyat olmak zorunda kaldım lansinoh krem falan alma hiç bi işe yaramıyo mummys naturel die bi krem var onu alabilirsin