Kızlar anneliğim 5 gününden merhaba göğüs uçlarım çok kötü yara oldu bebeği emzirirken gözüm yaşlar geliyor birşeyler ısırarak emziriyorum üzerine göğüs pompası yaptım tahin üzerindeki yağ kantoron yağı lansinoh göğüs ucu krem herşey kullanıyorum ama emzirdikçe içimden iç gidiyor dayanamıyorum kızlar lütfen sizin ne zaman geçti siz neler kullandınız benim gibi olup ne kadar sürede düzeldi peki bebeğim güzelce emzirmek istiyorum lütfen
Bebeğim ısırarak emziriyor
Zeyna01 doğru emzirme yöntemi kullanmalısınız kahverengi kısmın çoğunu ağzına almalı bebek
Sadece ucunu tutuyorsa yarada olur acırda
İnternetten doğru emzirme yöntemine bakın🥰🌺
Zeyna01 ben bi krem kullandim o ise yaradı sizin için bakıp bulayım denemediğin şey kalmadı tam 3 4 ay ağlayarak emzirdim göğsümün ucu yoktu zaten olanini da kizim kopardı
Anneyimbennnr Tamam çok teşekkür ederim 🙏🤍
Cilginanne2bebeli68 Ayy gerçekten o kadar üzülüyorum ki isteye isteye emzirememek gerçekten çok kötü bir duygu
Zeyna01 düzelmiyor 43 gün oldu hala ısırarak emiyor bebeğim süt gelmeyince iyice sıkıştırıyor.Göğüs ucum çok yara oldu benim hala bir göğüsüm yara oluyor ayva çekirdekten kaynatıp jel yapıp sürdüm tek iyi gelen o oldu bana
Zeyna01 15.gundeyim şuan geçti sayılır sadece göğüs kalkani kullanıyorum 1 gogusten emzirirken oburunden baya aktığı için oda zeytin yağı tahin üzerindeki biriken yağ lansinoh göğüs ucu kremi bunlar iyi geliyor
Zeyna01 ayağımı yere vura vura emzirdim kanatarak emzirirdi dikiş ağrısını unutturmuştu bana meme yara ağrısı sabredin geçecek vazgeçmeyin sanın emzirmekten