mavikalpvemavikalp Arkadaşlar linçlemeyin ama 😅 buraya 5 dakikada bir şu haftadayım oruç tutuyimmi şu ilacı kullanıyorum oruç tutayımmı diye niye soruyorsunuz ki anlamıyorum kimse doktor değil sonuçta her hamilelik farklı ilerliyor en iyi doktorunuz bilir 😊 🌺
lLavinia mavikalpvemavikalp bi çeşit fikir alışverişi yapıyorlar. Doktorlar genelde tutma dediği için onlarda tutsam ne olur kafasındalar. Tutanlar var mı bir sorun oldu mu? Bunu araştırıyorlar ama her gebelik kendine özgü🤭
pamukpamukoldum mavikalpvemavikalp bacım o her sene fix soruluyor Asla önüne gecemiyo kimse 😅 Yarın aynı sorulardan devam 2 gün daha sabret bacım😅😅❤️
teacher-mom21 yok kola içtim bebeğime zararlı mı yok noodle yedim yok çilek yok ciğer sjsjsj yiyip içtikten sonra acaba bizim elimizden gelen neeee😂
mavikalpvemavikalp teacher-mom21 ay evet ya canın çekmiş yemişsin yani yanlış bişey yiyip çocuğu veya kendisi ölen yok sonuçta abartmadan yiyin işte Bu kadar evhamlı pinpirikli olmayın lütfen😅
mavikalpvemavikalp pamukpamukoldum vallaha bu nedir ya başlarda gördükçe cevap yazdım kendimce ama bitmiyorlar arkadas😅😅🤣
aslanbeyy Onu yedim şunu yedim olayını bi nebze görmezden geliyordum da çok sıktı oruç tutma muhabbeti .