hayalciyim Kızlar alt karnımda hareket ve sızı hissediyorum neden böyle olur acaba ?Doğuracak mıyım acaba ki bayağı hareketli 😂😂
Snem33 hayalciyim 38+2 vajinamda sızı var baskı ayrıca çatlakları gıcık kaşıntısı bebişin hareketiyle ağrıyan bir karın 🥹🥹
Asel_27 hayalciyim aynen valla o kadar bastiriyoki tuvalete girip çikip beş dakika sonra geri girdigimi biliyorum 😂
hayalciyim Asel_27 ya evet anlıyorum sizi bende öyleyim öyle bir sıkışıkmış gibi hissediyorum ki ama girince yok resmen 😂
hayalciyim Snem33 ayy çok zor gerçekten benim sadece bacaklarımda çatlak oldu onda da çok kaşıdım dayanamadım valla ama karnımda hiç Çatlak yok
Snem33 Doğumunu nasıl olacak kızlar belli oldu mu ben gün aldım 38+6 yani bu çarşamba sezeryan olacağım inşallah 🤲🏻
hayalciyim Snem33 ayyyyy hadi MaşAllah sağlıkla gelsin .Benze pazartesi 38 haftalık olacağım doktor hala gün vermedi sezeryan olmak istediğimi söylemiştim biliyor ama büyüm ihtimalle haftaşçine verir diye düşünüyorum 🥹
Snem33 hayalciyim bendede de 37. Haftaya kadar karnımda hiç çatlak yoktu sonra çatırdadım 😅 4 tane var bebişler sağlıkla gelsinde canları sağolsun 🥹
hayalciyim Snem33 doktorum 38 de alıyoruz demişti yarın 38 olacağız ⅘ gün sonraya verir diye düşünüyorum