Fhnxxhnxdhnbg- Kızlar bişey merak ediyorum Doğumda ulturoson kilosuyla aynımı çıkıyor bebekler yoksa eksik falza oluyormu sizlerin nasıl oldu yazarmısın
Bircanm Fhnxxhnxdhnbg- tahmini söylüyorlar kiloyu kızım doğmadan 1 gün önce ultrasonda 3100 gram çıkmıştı 2800 doğdu
ipeklinaismom Fhnxxhnxdhnbg- doğumu bilmiyorum ama 32+0 da 1651 ölçtü kilo almamış dedi 32+1de 1840 ölçtü cihaza güven olmuyor
yeschef-13 Fhnxxhnxdhnbg- Makine nin kalitesine göre çok değişiyor bu pilot bölge hastaneleri var mesela yurtdışında gelen cihazı kullanan (adını unuttum) birebir veriyor ölçüyü mesela benim doktorum 100 gr dan fazla oynama görmedik hastanedeki cihazlarla dedi
mervemurat16 Marttannesiii küvezde kalmadı ciğer gelişimi vs hiçbir sıkıntısı yoktu 2740 gram doğdu 38+3 de sezaryen ile doğurdum hastaneden 2700 olarak çıktık ama 5 gün sonra kontrolde 2500 olmuştu şuan 43 günlük 3650 kilosu
Ozgekckm Fhnxxhnxdhnbg- ilk oğlum 3900 çıkıyordu 3740 doğdu ama bunu söylüyorlar ölçüm esnasında su kadar grama kadar fark edebiliyor diye