esra00ozdmr Kizlar arkadaşım için soruyorum eşim 5 aydır evli ve vajinismus hastalığını yenemedi vajinismus olmasına rağmen hamile nasıl kalabilir fikri olan var mı yada vajinismus olup hamile kalan var mı aramızda yardımcı olabilir misiniz
mavikalpvemavikalp esra00ozdmr kesinlikle psikolağa gitmeli başka çaresi yok bi tanıdığım atlattıktan sonra hamile kalabilmişti
Ballkupu esra00ozdmr bende vajinismustum 1 sene iliski hic olmadi daha sonrasinda doktora gittim kizlik zarimin kalin oldugunu soyledi ve kizlik zarimi kucuk bi operasyon ile alinacagini soyledi kizlik zarimi aldirdiktan sonra iliski oldu ama cok aci cekiyordum cevremdekiler zamanla acinin gectigini yeni yeni iliski yasadigim icin oldugunu soyledi 4 ay falan bu sekilde iliski yasadim sonrasinda hamile oldugumu ogrendim ben gectigini dusunuyordum doktorum bana progrstan ilac verdi fitil olarak kullanmami soyledi fitil olarak asla kullanamadim o gun vajinismusu atlatamadigimi ogrendim suan 3 aylik hamileyim ve normal dogum yapabilir miyim yapamaz miyim bilmiyorum eger durumu varsa arkadasinizin uzman birine gidip tedavi olmasi onun icin daha iyi olucak cunku vajinismus tam bi kabus ama vajinismus olup hamile kalan cok kisi var bu mumkun
Srfe01 esra00ozdmr vajinismusu 1 sene 3 ay yaşayan biri olarak söylemeliyim ki yüzde elli ihtimalle kalabilir bunu bana doktor söylemişti ama herşey sırasıyla güzel demişti önce atlatmaya çalışsa daha iyi olur
Gzde_defne Vajinusmus için doktora gidiyor mu ben bir yıl boyunca yaşadım maalesef gebelik mümkün olacak kadar bi birleşme olamıyordu benimki kendiliğinden düzeldi ama şuanda aklım olsa destek alırdım. eğer yaşı varsa hamile kalmak istiyorsa destek almasını öneririm
Hemsire2727 Instagramda ücretsiz ilgilenen bı sayfa var gerçekten çok iyi yardımcı oluyor kadın kendisi yaşadigi için bende öyleydim atlattım psikologa falan da gittim ama o kadın sayesinde yendim şimdi doğuma çok az kaldı
Hemsire2727 Ballkupu https://www.instagram.com/bir_bayanln_hikayesi?igsh=MXN2b2pndGh3Z2tjdQ==]([](https://))
Hemsire2727 Ballkupu gerçekten dinlerseniz çok faydası var psikologa o kadar para verdik bı faydasını görmedim hatta hiç ilerleme olmamıştı ama bu sayfa sayesinde çok kısa sürede yendim
esra00ozdmr Deletedmom_72 evet internetten videolar izlemiş birkac doktora gitti ama faydasını görmemiş kadın doğum doktoru da tek çare vajinana girişine yumrtlama döneminde sperm boşalması olursa ancak hamile kalabilirsin demiş öyle çok hastamız oldu ve sezeryan doğum yaptı vajinismus olduğu için demis
Deletedmom_72 esra00ozdmr evet ya bu sorun çok büyük hiç mi yakınlaşma olmamış yani Rabb’im yardımcısı olsun
esra00ozdmr Deletedmom_72 Yani tam bilmiyorum özel hayat olduğu için pek detaylı sormak istemedim ama şuan vajina girişine boşalmayı denemek istiyorum diyordu sonuç ne oldu bilmiyorum
Temmuzsbl Bu sorunu aşmadan hamilelik düşünürse çok daha zorlayıcı olabilir. Hamilelik doğum bebek bakımı derken süreç uzar gider ve ilişki zedelenebilir. Yardım alırsa kısa sürede bu sorunu çözer.
umut0808 Şırınga yöntemiyle kalanları okumuştum tesadüfen, şırıngaya spermi çekip en yakın konumlayacagı şekilde içeri sıkıyolar şırıngayı ayaklarını kaldırıp dikliyor sonra, ama bence tedavi olsun önce
baharmom35 esra00ozdmr herşeyden önce bence bu durumu yenmeli olaki yenemiyor ama çocuk istiyor yapacak bişi yok benim tüp bebek tedavsıınde doktorun paylaşımlarında görüyorum vajinusmuslara tedavi uyguluyor onlara da tüp bebek yapıyor