Kubi12 Deletedmom_88 Merhaba bende Ahmet erdem hocama gidiyorum tüp bebek olduğu için şu anda 12. Haftaya kadar tüp bebek merkezinde devam ediyorum fakat sonrasında muayenehanesine gitmeyi düşünüyorum . Koru hastanesi nasıl sizce
Deletedmom_88 Kubi12 ayrı bir bilgi vermediler , hastaneye de önceden gitmeye gerek yokmuş sanırım işte kayıt vs için. Doğuma gidiyormuşuz direkt. Ama yanlış bilgi vermek istemem arayıp sorabilirsiniz aslında🥺
Kubi12 Deletedmom_88 çok teşekkür ederim. Allah bebeğinizi sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ❤️
alevShn gees06 medicana ankara faika çiftçi ile başladım 36+3 devam ediyoruz. Çok çok memnunum, gebelik öncesi kontrollerimde tanışmıştım.
kubranurleo nilmom55 Memorial ile karıştırıyor olmayasınız? Memorial en pahalısı ve paket içinde doğum yok. Medicana sabit fiyat doğum dahil ve daha ucuz.
Mavi06 Başkent Göğşen Önalan çok bilgili sakın bir hoca ben çok memnunum ıkı doğumum ıcınde kendısıyle calıstım
Ozdenaslan Zeynepsa merhaba, TOBB’da Ümit Korucuoğlu’na gidiyorum. Hastane şartlarından da doktorumdan da memnunum, güncel fiyatları bilmiyorum biz doğum paketi almıştık.
Ogretmen-annee Merhaba Keçiören Medicalpark Serap hocaya gidiyorum. Çok ilgili ve samimi bir doktor. 35.haftamdaydım. 33 bine paket almıştık
nilmom55 Ogretmen-annee bende ona gidiyorum cok tatli bir kadın. Ama seyi sormayi unuttum acil doğumlarda geliyor mu
Ogretmen-annee nilmom55 yani kendisi normal doğum yanlısı zaten geleceğini düşünüyorum ben de kendisine hiç sormamıştım