Elfthh Kızlar bı gününüz bı gununuuzu tutuyor mu bazı günler daha yorgun enerjisiz ve mutsuz skldgnz oluyor mu
Arsell Elfthh bulantiniz vs var mı. Ben bulantıdan dolayı yiyemiyorum bu da psikolojimi etkiliyor doğal olarak
senafa_ Elfthh bende öyleym her sabah kalktıgımda acaba yarın ruh halim ne olacak die merak ediyorum :/
Elfthh Aslında benimde fiizksel sıkıntılardan sonra baslsdi.bu durum bulantı değilde vb vb zorlanmalar
MonicaGeller Ben öyleyim maalesef. Bir gün enerjik geçiriyorum snra bitik. Ama şöyle bişe de var. Ne kadar çok yatarsam o kadar da bitkin oluyor insan. Eğer o gün yatmaya fırsatım olmadıysa bi planım varsa daha güzel geçiyor günüm
Elfthh MonicaGeller bende eğer evde duurssam sanki daha yorgun oluyorum bazsn durup.duurken.icim.sklyo
Esraa5377 35+4ten selam bazen kendi kendime psikojim bozuluyor ağlasim tutuyor bazen çıkıp yürümek iyi geliyo bazen çok mutluyum değişik
Elfthh Esraa5377 bends aynıyım.durup duurken de kafama bişey takablyrim veya sebbssiz mutsuuzm acaba diyorum bende mi sorun var
Mommmmy Benm aynı gün içinde farklı insanlara dönüştüğüm oluyor 🥴 sabahtan öğlene farklı öğlenden akşama farklı gece bambaşka 😂😂😂 sabahki halimle kendim bile karşılamak istemem