Aslibsrmom 28 yaşındayım ve bir buçuk yıldır hamile kalamadım. Kistim, polipim vs yok ama amh 1,4 çıktı. Çocuk sahibi olamama sebebim Amh değerim mi? Amh değeri böyle olup doğal yollardan hamile kalan var mı?
baharmom35 Aslibsrmom gayet güzel bir sonucun var eşinde de problem yoksa eğer rahat ol zamanı vardır
Funda54 Aslibsrmom bencede gayet yeterli amh değerin benimde 1.48idi yaşım 37doktorlar tüp bebek dediler hep eşiminde sperm azlığı vardı şuan 15+6 ikizlere hamileyim umutsuz olmayın degeijiz gayet iyi
Tayfunelif Aslibsrmom benimde sebepsiz canım amh deegerin 1.8doktor tüp bebek dedi zaman kaybetme dedi sen ne yaptin
mrserdogan12_ Aslibsrmom bende 25 yaşındayım amh 0.85 çıktı doktor sınırda dedi ama çoğu kişi kötü diyor
Aslibsrmom Teşekkür ederim moral oldunuz. Doktorum tedaviye fecikmemiz gereken bir değer dedi ve bu beni biraz korkutmuştu
Aslibsrmom Tayfunelif Benim de bir sebebi yok şu an. Rahim filmi çekildim geçen ay. Bu ay da yumurta geliştirici hap kullanıyorum olmazsa aşılama dedi. Geç kalmayalım dedi. Sizin yaş kaç?
Aslibsrmom İnşallah en kısa sürede hayırlısıyla hamile kalırsınız. Benim bu ay da olmadı. Doktorum aşılama diyor bana da