Ayseazsoyler Kızlar 29. Haftaya adım attım kontrolüm vardı bebek ters duruyor dedi doktor korkmamı gerektiren bişey var mı ? Makat duruşta şuan sıkıntılı mı?
Sibel0330 Ayseazsoyler benim 30 da döndü 34 de birdaha makat döndü sonra 37 de baş geliş döndü şimdi doğum pozisyonunda normal doğum bekliyorum şuan 38+4 üm
Esrackc Ayseazsoyler ay ben her gittiğimde bebek başka türlü duruyor en hareketli olduğu zamanlar merak etmeyin sıkıntılanmayın doğuma yakın otomatik düzelecek zaten 😂😂
Sbl56 Ben 33+4 üm şuan ayakları aşağı tarafta dedi doktorum tam dönüyor da olabilir haftaya dönedebilir demişti son güne kadar dönme ihtimali var bence benimki Şuan garip bi pozisyonda duruyormuş 😂
Serendipity16 Ayseazsoyler bende 3 gün önce gittim doktora 29. Haftama girmiştim bana da makat geliş dedi devlete gitmiştim çok bilgi de vermedi ama ben bu hafta hep hareketlerini aşağıda hissediyordum sizde de öyle miydi ?
Ayseazsoyler Serendipity16 evet ayakları altta olduğu için hareketleri aşağıda hissediyoruz çok fazla ayakta kalma dedi bana doktorum