Ruzruz- valla hiçte öyle oğlanlar değiller kuzenlerim canım maşallah ya
Kıvanç Tatlıtuğ, Kenan İmirzalıoğlu gibi çocuklar
Ben senin gibi sürekli böyle negatif düşünerek ilk bebeğimi düşürdüm doktor bana bebekte %95 sakatlık var vücudun o yüzden kabul etmemiş bu bebeği daha şükretmen lazım dedi o yüzden iyi düşün ben mi umursamaz anneyim 🤗 Ben Rabbime emanet ettim, kadere inancım sonsuz
8 ay boyunca her gün Kur’an dinleterek büyütüyorum bebeğimi canımın çektiği her şeyi de yiyorum. Yaşadığım şehrin en iyi doktoruna gidiyorum aksine canım çeker de yemezsem işte o zaman kızıyor. Çok şükür de hiçbir sorun çıkmadı bugüne kadar. Aksine senin gibi aman şunu yemeyeyim bunu içmeyeyim dediğim zamanlarda bebeğimin haftası geriden gelmeye başlayınca daha net araştırdım şu an çok şükür öyle bir sorunumuz yok, şekerim de yok tansiyonum da, bebeğimde de Allahıma çok şükür bir sıkıntı yok.
Her şeyi ona buna suç atarak üstünüzden savmaya çalışmayın. Bak benim amcamın bütün çocuklarının hepsi sakat hiçbiri de yemeden içmeden değil canım ha doğru yemeden ama insanların hakkını yemeden. Bir diğer amcamın da 2 torunu aynı şekilde.
He sen diyorsan benim vicdanım rahat Allah’ın yanında o zaman çok düşünme. Ben böyle hassas konuların bizim yaptığımız ettiklerimizden de ileri geldiğini çok iyi biliyorum, hayat insana çok şey öğretiyor malesef