Minigiim-vebenn52 Neslihanatay içme ben bi yudum falan alıyordum o kadar asit sonuçta zararı olabilir
obirannea Neslihanatay ben içiyorum dogurana kadar da hiç bir şeyden kısmadım herseyden yedim içtim korkmayın tabi kola pek onerilmiuorum ama canınızın istegi gitsin birse
Cennet_kusum16 Neslihanatay 3 arkadaşim gebeliğinde içti. 2 sinin bebeğinde gelişim geriliği otekisinde zeka geriliği oldu ve gittikleri tüm doktorlar koladan kaynaklı olduğunu söyledi. Siz yinede kendi doktorunuza danışın.
Evhamlikurabiyeanne Her gün degil de arada bir yarim bardak icmeyle bir sey olmaz tabi seker tansiyon sorununuz yoksa.Ben mesela bugün canım sade gazoz istedi ictim
obirannea Evhamlikurabiyeanne sade gazoz dediğiniz maden suyu ise zararlı değil aksine faydalı magnezyum yönünden
Ruzruz- obirannea sucuk salam sosis çigköfte kola bazı deniz ürünleri önerilmiyor Çiğ ete de dokunmacaksınız baktari anında bebege gidr Bunlara dikkat etmesseniz bebeginizin beyninde sıkıntı sorun olur
Evhamlikurabiyeanne obirannea yok hayir camlica gazoz ictim canim cekti normalde pek icmiyorum kola gazoz vs sade maden suyu iciyorum
myavocado obirannea sade gazoz dediği maden suyu değil sade gazoz 😅 aksi halde maden suyu derdi, sade beyaz renkte gazozlar var ya sprite fruko filan onu diyor, maden suyunun gazozla ne ilgisi var Allah aşkına, yazmış olmak için yazı yazıyorsunuz
Ceviz6550 Neslihanatay dün akşam çok canım çekti eşim aldı 2 bardak içtim rahatladim sürekli icmiyirum arada nadir hatta o yüzden birşey olacağını sanmıyorum kendi doktorumda arada sırada olabilir demisti
YldrmNUR Neslihanatay benim arkadaşım gebeliği boyunca paket paket abur cubur cips bisküvi yedi. Litrelerce kola içti. Su niyetine kola içiyodu doğum yaptı bebeği 1 yaşına girecek kız hala su niyetine kola içiyor. Bir şey olacak olsa en başta onun bebeğine olurdu emin ol. 1 bardaktan birşey olmaz ama her şeyin fazlası zarar. Bende içiyorum haftada 2-3 gün bebekte bi sıkıntı yok şükür
RyEsa Neslihanatay bende gebeliğimden önce kola nedir bilmezdim içemedim hatta asitli şeyler bazen içim okadar hareketli oluyor ki özel olarak içmiyorum ama içimde kaldığı için içen olursa azcık yudumluyorum normalde mide bulantılarım asla geçmiyor ama onu içince 2 3 yudum bir rahatlıyorum ama zararlı diye tabi yudumluyorum sadece harareti içinde magnezyumlu maden suyu içiyorum o da iyi geliyor eşim de hayretler içinde “hamile olana kadar içmedin içmedin hamile olunca zararlı olunca daha çok mu içeceğin tuttu hayret” diyor 😂
gmz10 İçmemekte fayda var tabi ki ama çok canın çekiyorsa bi iki yudum bence içilmeli en fazla. Doktorlar neden asitli içmeyin desin içilince bir şey olmuyorsa. Normalde bile zararlı olan bir şey sonuçta.
Enfal_06 Neslihanatay ben az önce bi bardak içtim ikincisini de içtim valla genelde asla kola içen biri değilim ama çok içmek istedim aşırıya kaçmadan içebilirsin bişey olmaz ya ne olacak ona bakarsan her şeyde bişey var
Dmndmn Neslihanatay Valla ben hamileyim şunu yemiyim içmiyim demedim hiç sadece bitki çayı içmedim hiç.Cafeye filan gidince bi şeylerin yanında içiyorum kola bazende evde içiyorum.İlk gebeliğimde de içtim Allaha şükür sağlıcaklı bi bebegim var 2,5 yaşında 😊 Her gün 1-2 litre tüketmiyorsanız 1-2 bardağın ne gibi zararı olabilir ki 😀