Mybabyy Kızlar 14 haftalık hamileyim. Aşırı baş ağrısı var hastaneye gittim tansiyonum normal değerde çıktı. Dayanacak gibi değil böyle durum başına gelip nasıl bir tedavi uyguladınız?
Sseymaugurr Mybabyy vallahi ben migren hastasıydım 4 aya kadar cok sıkıntı cektım hıc bıtmıcek sandım doktorum fitil verdi bazen etki etmedi serum yedım ama 4 aydan sonra cok rahatladım şükürler olsun sende bı dr danıs derim
Mel0s Mybabyy ben canm bende 14 haftaligim bas agrisindan kafami kaldramiorm ama doktor dedi parol icebilirsin o hic bise yapmaz arada cok agriyinca parol iciorm o gecirio bide calisiorm kafami hic kaldiramiorm Allahim kmseye vermesin cok kotuu🥺
bulutunannesi33 Sseymaugurr bnde mıgren hastasyın ılk dort ay öldüm bır ıkı ay ıyıydı smdı gene basladı😔
Sseymaugurr bulutunannesi33 sıkıntı benım cıddı bır sekılde azaldı cok nadir tutuyor artık insallah senınde ole olur bol bol su iç benim yine mıgrenn tuttugunda fitil atıyorum 36 ya kadar at dedı doktor ama arttık cok az tututor darısı basına ınsallah
edaozdxx Canım vicks sürüyorum ben alnıma az bişi hemen geçiyor. Doktorum da bir zararı olmayacağını söyledi.
bulutunannesi33 Sseymaugurr benm sabah kalktgmda sag gozumun arksndan vuruyor resmen ınan gozumu acamıyorum uc dort saat snra gecıyor ama o agrıdan sabah kalkamaz oldum cocuklar kalk anne dıyorlar dıe kalkmak zrndayım ama tukendjm
yesim9401 Benimde ilk 3 ay baş ağrısı olurdu hemde çok ağır geçerdi uyku düzenim bozulmuştu ben ona bağlamıştım. Şuan 9 a girdik çok şükür 3 aydan sonra agirmadi
Sseymaugurr bulutunannesi33 Allahım şifa versin inşallah cok sürmez cocuklarında var hamilesin zor oluyordur