Musel Mmeelliikkee hayır ben şubatın 24 ünde adet oldum 5 gün sürdü 29 unda bittim ertesi gün teste başladım martın 4 ünde çok koyu kırmızı gördüm ertesi gün silindi gitti zaten
Musel zey-nep11 yani araştırdım ya 14. Gün felan yazıyordu acaba bendemi sorun dedim bide ilk defa ovülasyon testi kullandım birşey soracağım bide pazartesi saat 4 gibi yaptım öğleden sonra ikiside kıp kırmızıydı salı günü sabahtan yaptım biraz silindi öğleden sonra yaptım iyice silinmişti salı gününü değerlendirdim bide perşembe oldu umarım olur 🤷🏼♀️
zey-nep11 Musel tabıkı olur hc skntı yok Allahm ıznı ıle ılla yumrtlama oldu dıye bebek tutucak dıye kayde yok. Sprmde yumurtada kalıtelı olmalı🤲🏻🤲🏻
Sevdabrs Musel herkesin yumurtlama zamani farkli cnm kimi gec yumurtluyor kimi cok erken kimide ortasinda ovulasyon sana dgruyu soyler sen onu takip et:)
Musel zey-nep11 evet ya ne kadar büyük bir nimet rabbim onda bile sağlıksız hiçbir şeye izin vermiyor çok şükür rabbime 🤲🏼
Musel BilgecyLn bende öyle yapıyordum ilk oğluma 1 sene takvime bakarak ilişki yaşadım olmadı bu ikinci olcak ovülasyon testi aldım o yüzden
Evremo Benim de hep adetim 28 günde gelir hiç şaşmaz ve yumurtlamam 11. Gün olur. Anlarım zaten yumurtlama olduğu zamanı. Hatta yumurtlama testi alıp yaptım ve gerçekten 11. Gün olduğunu gösterdi. Ama doktora kalsa 14. Gün ilişki yaşayın falan diyor genel bir ifade bence herkes farklı.
Lamiye66 Kızlar benim adetime 10 gün var göğüs krampları oluyur,alt karın krampları oluyur bazen,sol kasık ağrımda oluyor,neden ola bilir 🥺