Ea38 Oap_12 yaşadığınız sehirin devlet hastanesi sitesine girin orada erken çıkıyor mesela ben kayseri devlet hastanesi yazıyorum sayfaya girince laboratuvar çıkıyor oradan sonuclariniza bakabilirsiniz umarım pozitifitirrr
Oap_12 Ea38 sağlık ocağında yapmış olsam bile bakabilir miyim, İstanbul bakırköy için hangi hastaneye bakacağım
Edanonurum Hangi şehirdesiniz sağlık ocağı sayfaları oluyor kan veridginiz barkod varsa elinizde öğrenme şansınız var
Nzyl Oap_12 bakırköyde oturuyorsanız incirli yaşar hastanesi 200 tlye bakıyor beta beklemek istemezseniz diye söylüyorum
Ea38 Oap_12 evet İstanbul Bakırköy Devlet hastanesinin resmi sayfasına girin ordan laboratuvar sonuçları çıkıyor hemen
Ea38 Oap_12 https://labsonucbakirkoyeah.istanbulsaglik.gov.tr:1443/prolabsonuc bi bu linkten denerseniz bu diye tahmin ediyorum
Edanonurum Oap_12 devlette veya özel hastane verirseniz de barkodu alın sonuca daha erken ulaşıyorsunuz hastane sayfalarından
Ea38 Ea38 çünkü kayseride en yakin devlet orası olduğu için hemen oraya gönderiyor sağlık ocakları orada bakılıyor