Keliff Kızlar bugün 40+3 olduk sancım suyum,nişanim gelmedi doktorum c.tesi gel suniyle doguralim dedi bugün gittim muayene etti nst sonucu gayet iyi sancım yok suyum nişanim gelmedi.beni yine eve gönderdi p.tesiye kadar sancın olduysa gel olmadıysa yine gel mecburen ozaman suni sancıyla alırız dedi benim durumda olan var mı kızlar.?
Reina Keliff demek ki zamanı değil daha. Ben 42. Haftada doğurdum, doktorum hiç suniden bahsetmedi bile. Önünüzde iki gün var bol bol yürüyün, perine masajı yapın, sıcak suyla çömelerek uzun bir duş alın. İnşallah su gibi gelir
Bb95 Keliff benimde pazartesi 40 oluyor suyum az olduğu için doktor 41 e kadar bekletmiycem suni sancı başlıycam dedi ne sancı ne su ne nişan iyice stres oldum
Fatmadiebiri Zamanı gelmemiş demek ki herşey yolundaysa üzmeyin kendinizi gelir vaktinde bebiş sağlıkla kucağınıza almanız dileğiylee
Esrchn14 Henuz 38+3 um ama bende her gün bunu söylüyorum 😀 kızımı 37+4 de doğum yapmıştım suni sancı ile buna hamileliğim daha zor ve ağır geçiyor , yine suni sancı almaktan korkuyorum inşallah hayirliisyla ve kolay şekilde gelirler