Seydanuurr4 Kızlar testte pozitif görüp kanda çıkmayan oldu mu daha sonra da kan da pozitif gören oldu mu
rumeysa_mom Seydanuurr4 ben testte çok silik gördüm kanda negatif çıktı sonra bir daha da kan vermedim 😓
umrumdadegil Seydanuurr4 canım beta önce kanda belli olur sonra idrar testinde yani kanda daha önce çıkar
Aysegul178 Seydanuurr4 https://hizliresim.com/5hmsvsf Bennnn 💆🏼♀️Hepsini aynı anda yapmıştım ve gördüğünüz gibi pozitif testler kan 1,20 çıktı sonra da tehlike oldum zaten 🤦🏼♀️
iremsevinc Seydanuurr4 adetten 3 gün önce idrar pozitif kan negatifti adet günü verdim kan tekrar pozitifti bu arada o 2 gün iicnde hep idrar testi yaptım pozitifti
umrumdadegil Seydanuurr4 gecikmeni bekle en iyisi evde idrar testi yaparsın ona göre kan verirsin tekrar belki vardır gebelik adetine varmış daha
Minikaam-60 Seydanuurr4 beta sı 2 çıkıp 3 çıkıp yukselelip gebelik yasanlarda varmış cok kisiyle goruştum benimde 2 gun önce 3.5 cikmisti pazartesi tekrar kan vercem belki yarin kaset test yaparım
Aysegul178 Seydanuurr4 oldum tabi o yüzden hayal kırıklığına uğradım 😂 Tabi şuan ayrı şuan hamileyim çok şükür 🥹💖
Seydanuurr4 iremsevinc o arada belirti yaşadın mı az çok bilirsin adet olmadan önce belirti olacağını