Eylulasyamom Merhabalar Gebze’de önerebileceğiniz iyi kadın doğum doktoru varmıdır özel devlet fark etmez yardımcı olabilirmisiniz?
Selothatun Eylulasyamom Medical park hastanesi Nilhan Öztürk 2.doğumumu orda yaptım kendisinden ve ebelerden çok memnun kaldım
Dmrcn Eylulasyamom ben gebze ergün bilgiç e gidiyorum gayet sakin çok kasmayan stres yaptırmayan bir doktor ve her saat ulaşılabilir bi doktor kendisi evliliğimin başından şuanki gebeliğimdede kendisine gidiyorum☺️
Sdtnrsvn Gebze Medicalpark Hastanesi Dr Sibel Mutlu. Sibel hanım benim 5.doktorum 32 haftalık hamileyim. Güler yüzü ve ilgisi ile memnun kaldım. Aynı hastanede mine atlı’da çok övüyorlar
Saruhanvemetehaninannesi_ 2 dogumumu Ergün hoca da yaptım Şuan akın azman a gidiyorum her ikisinin de kliniği var
Selothatun Rojii Çok tatlı bir doktor çok memnundum kendisinden şehir değiştirdik yoksa kesinlikle onda devam ederdim
Zar88 ikibaloglanannesi merhabalar, siz Murat Epözdemir’e gittiğiniz mi? Bende ona gidiyorum iyi mi kendisi ?
Sedefkitir12- Eylulasyamom Gebze yüzyıl Çiğdem kılıca gidiyorum ilk doğumunu da o gerçekleştirdi suan 37 haftalık ikinci gebeliğim tekrar ona gidiyorum basından bu zamana
Ozge412529 Eylulasyamom gebze Medical Park nilhan öztürk 4 ay önce sezaryen oldum çok ilgili bir doktordur kendisi başından beri ona gitmiştm
Alpsmommm Eylulasyamom Fatih Devlet hastanesi Ayhan Türkmen, Darıca Hastanesi Murat Epözdemir ve Cemal Cevheroğlu