Suliss76 12 haftalık gebeyim Allahin izniyle kusmaktan yemek yiyemiyor su içemiyorum her neyse biz dün hastaneye geldik bulantıdan ötürü bana direk yatış verildi nedenini sorduğum da vitaminsiz kalmışsın dediler bunun için hastaneye yatan varmı cidden?
XBirmelekannesiii Suliss76 evet ilk aylarında ben de çok hastanede yattım kusmalardan dolayı emin olun o yatış verdikleri serum seni biraz rahatlatıyor ama doktorunuzdan prilam isteyeyim bence ben yatıştan sonra prilam kullanmaya başladım prılan beni çok güzel durduruyordu bulantılarımı falan
Suliss76 XBirmelekannesiii Evet bana da yazdı yanlız biraz kanamam geldi korkuyorum normal mi peki sizin olmuşmuydu acaba daha 22 yasındayım ilk olduğu için üstüne çok düşüyorum bu konunun eşim de korkma diyo
Zeynep0830 Suliss76 tabi ki de canım ilk gebeliğim de 5 kere yattım korma merak etme bebeğin de sende iyi beslen diye yatmak emin ol daha iyi kendine geleceksin toparlayacak son inşallah
Suliss76 Zeynep0830 Şükür toplandım gayet iyiyim mide bulantısı için ilaç ve vitamin yazdı yanlız biraz kanama geldi normalmi ben çok korkuyorum eşim hiç korkma bişey olmaz diyo 18 Mart’ta kontrolüm var da
Suliss76 Zeynep0830 Çok teşekkür ederim bu arada içim rahatladı benim ilk gebeliğim olduğu için korkuyorum da
Zeynep0830 Suliss76 kanaman ne renk benimde geldi 1 hafta falan sürdü ama çok yoğun değil kahverengi gibi yerleşme kanaması diyorlar canım inşallah birşey olmaz genelde kız bebeklerde olurmuş kanama ama yinede yanıltmak istemem tabi ki seni biz öğrendik kızım olacak inşallah bir tane oğlum var 10 yaşında inşallah seninde gönlüne göre olur canım
XBirmelekannesiii Suliss76 bende 22 yaşındayım 40 haftalığım ilk 6 ay bulantım çok oldu kanamam çok oldu düşük riskim vardı sürekli ama prilam çok kullandım bir zarari olmadı bana 9. Ayimdayim hala ara ara kanama yasiyorum ama nasip Allah nasibinde varsa o bebeği sana herturlu nasip ettiriyor
Suliss76 XBirmelekannesiii Ay Allah razı olsun Rabbim ne muradıniz varsa versin şuan çok mutlu oldum içim daha da rahatladı ben daha prilama bugün başladım yani demin kullandım 2 tane yazmışlar sizde mi öyle yapıyorsunuz yani günlük 2 tane mi iciyosunuz 1 tane mi
XBirmelekannesiii Suliss76 ben geceleri birtane içiyordum beni kesiyordu ama kesmiyorsa iki tane ictigimde oluyordu ben 6 ay kullandım
Suliss76 Zeynep0830 Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin aynen kahverengimsi geldi bana antibiyotik verilmiş bundan ötürü olma ihtimali varmış şükür içim rahatladı idrar yolu enfeksiyonu olduğumdan sebep olabilirmiş böyle