Ozgednc Zehraadnn Ebru tarıma gidiyorum ben özel muayensi var. Bir sıkıntı olduğunda gece kaç olursa olsun ulaşabiliyorum ve hemen çağırıyor normal deyip gecistirmiyor. Bir muayeneside 30-45dk arası sürüyor. 3 bin nakit, 3.5 kredi kartı muayene ücreti
Syda01 Zehraadnn hastane olarak değil de prof dr cüneyt evrukenin muaynehanesine gittim uc gün once detayli organ taramasi icin
asell13 Zehraadnn ben hakan hoca takipliyim bilgisi ilgisi çok iyi bütün detaylara dikkat ediyor 2 haftada bi gidiyorum özel kliniğine wp ne zaman yazsam hemen cevap veriyor
12moom Bisey sorabilir miyim perinatoloji niye gidiliyor doktorum da bana söyledi bende de miyom çıktı 1.5 cm 6 haftaligim merak için yazdım
SultanErva Ben ilk kızım da hakan kalayciya gitmistim çok memnun kaldım şimdi özel muayene yeri var şuan nasıl bilmiyorum fiyatlar konuşun da vs ama doktor olarak çok iyi baya detaylı ilgilenip bilgi veriyor
ayssgl_ Zehraadnn takipli hastası olduğum için belki bize bu zamı yansıtmamıştır ama genelde bilgimiz oluyordu geçen hafta gittiğimde 2200 nakit 2300 karttı önümüzdeki hafta gideceğim ücret yok sorarım ama mutlaka 🌸