tatlibebegim_ 32 haftalığım dün kontrolde doktor bebeğin kafası doğum kanalına yerleştiğini söyledi zaten kaç gündür vajinadan çıkacak gibi sancıyor, sabahtan beride her an doğurcsk gibi his var arada sancıyor nst girdim sancı çıkmadı
bebegimhayalim tatlibebegim_ bende merak ediyorum, 37+3 old dün gittim bebek yüz üstü arkası dönük baş aşağı yani ne zaman doğar bilmiyorum. Nst de 4 tane 80 ve 100 olarak sanci çıktı ama benim bel sirt ağrım dışında biseyim yok yani
Yenianne02 tatlibebegim_ merhaba benim 35 te kanala girmemişti ancak rahmin en alt kısmına kafasını yerleştirmiş çokaşağıda dedi ve dinlenme önerdi . Erken doğurma dikkat et çok yürüyüş yapma falan dedi . Size öyle bir şey dedi mi doktorunuz
Cnuryasar Bizde 31+5 bugün ama 32+3’le uyumlu çıktı doğum pozisyonu almış başaşağı birkaç gündür ağırlaştım diyordum nedense kendi kendime bu yüzdenmiş meğer. Bakalım hayırlısı nolucak. Ne zaman nst girmeye başladın sen cnm
tatlibebegim_ Cnuryasar benimde 32+4le uyumlu çıktı 28den beri doğum pozisyonundaydı dün ki kontrolde kanala yerleşmiş dedi benimde böbreğimde genişleme varmış 2 cm, şikayetlerimi söyleyince nst istedi erken doğum riski falan yok dedi bidakine 36.haftada alıcak nst
bebegimhayalim tatlibebegim_ benimde kasigim mi iç bacağım mi bilmiyorum çözemedim çok ağrıyor oturup kalkarken yürürken filan bide göbeğimin alt kısmı yürürken hep tutmak istiyorum baskı yapıyor