-Themother- Hanımlar merhaba, o kadar heyecanlı ve mutluyum ki sizinle paylaşmak istedim 🫠 Oğlumun kardeşi oluyorrrr 🥳 Aynı heyecanları, güzellikleri bir kez daha yaşayacağım 🥲 Hamile halimle duam herkese nasip olsun, Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın https://hizliresim.com/upload-success
HESA20 -Themother- ay maşallah sağlıkla gelsin hayırlı olsun canım darısı bizlerin başına bana da dua et olur mu🥹
MelodyFairy -Themother- hayırlı olsun canım Bana da dua et 2 senedir bekliyorum henüz gebelik olmadı 🥹
Hazalaskin -Themother- ay hiç böyle koyu testim olmadı kıskandım 🤣ben iki bebeğimi de çok silik şekilde öğrenmiştim
rumeysa_mom -Themother- hayırlı mübarek olsun adınıza çok sevindim 🥹🥹 sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin rabbim darısı isteyen herkese olsun 🌸🌸☺️ bu arada testinizin markasının öğrenebilir miyim biraz değişik geldi bana
-Themother- Hazalaskin ben 2 tane bu testten aldım birini 3 gün önce yaptım o da daha açıktı çizgi, dün de kan verdim ve elimde kalmasın diye bunu bugün yaptım 😅
-Themother- Anne babalarımız hariç kimseye söylemedim, uzun bir süre de söylemeyeceğim. Buradan haykırayım dedim 🤣
-Themother- Hazalaskin aahahah ilkinde ben de kan testim çıktığı ilk gün görüntülü aramayla tüm akrabalara gebeliğimi duyurdum testimi göstererek 🤣🤣🤣
Burcu-2634 Hazalaskin aha kocamın kadın versiyonu merhaba 😂 benimki kaset testimi abisine erkek kuzenlerine bike attı utanmıştım 😂😂