mom-2024 Kızlar en erken kaçıncı haftada bebek hareketleri hissedilir? Ben 14+3 teyim gelişimi 3 gün ilerden gidiyordu en son. Elimi karnıma koyduğumda pıt pıt bişeyler hareket ediyor kalp atışı gibi. (Bağırsak hareketleri olmadığına eminim)
Hazili mom-2024 evett o hissettigin bebis hareketii. Herkeste farkli zamanlarda hissediliyor ben 16. Haftada hissetmiştim ilk gebeligim. Seyirme gibi kalp atisi gibi kucuk ama pit pit hissedersin. Karin duvarin ince muhtemelen bir cok hamilelige gore erken hissetmissin 🫶🏼
_almirasmom mom-2024 cok erken 14. Haftada hıssetmenız benım 2. Gebelıgım 18. Haftadayım daha ben hıssetmıyorum
gozdeyildirim mom-2024 doğru hissediyorsunuz benim 2.gebeliğim ancak ilk gebeliğimde de erken hissetmiştim bebek hareketi olduğunu anlıyorsunuz bazılarımız vücudunu çok iyi dinleyebiliyor ve daha erken hissedebiliyor vücutla alakalı bebek hareketi değildir diyenlere inanmayın :)
Kevserergullll mom-2024 çok erken bu hafta ben 21. Haftada hissettim şuan 24 olucak hâlâ böyle çok hafif hissediyorum benimde ilk gebeligim o benimde oluyordu elimi böyle koyduğumda hissediyordum ama bebeğin hareketlerini hissedince o farklı biseymis hatta kendimin o hareketini psikolojik olarak algıdigimi bile düşündüm 😂 zayıf kişiler erken hissedebiliriz zayifmisin
mom-2024 Hazili yaaa🥰 çok sık olmuyor zaten elimi biraz bastırınca minik pıt pıt hareketler hissediyorum acaba kafamda mı kuruyorum diye düşünmüştüm çok sevindim 🌸
mom-2024 Kevserergullll bende kafamda psikolojik mi hissettim diye düşündüm belki bebiş çok küçük daha ondan çok minik hareketlerdir diyede düşündüm sonra 🙈zayıfım canım öyle dışardan bişey gözükmüyor zaten elimi koyduğumda hissediyorum nadiren. Bide eğildiğimde sanki karnımda bir küçük top varmış gibi hissediyorum zaman zaman
mom-2024 Kevserergullll onu henüz hissedemiyorum ya öyle mi oluyor 🥰 şimdilik bişey almak için eğildiğimde top gibi bişey hissediyorum ama yattığımda dönmüyor daha erken sanırım 🙃
mom-2024 _almirasmom psikolojikte olabilir bende erken olduğunu biliyorum ama garip bir hisle birlikte gelince acaba mı diyorum 🙈
mom-2024 gozdeyildirim ilk annelik deneyimim herşeyi bazen bebişe bağlıyorum zaman geçmiyor sanki hemen büyüsün doğsun ve kucağıma alayım istiyorum. Bu sebeple psikolojikte olabilir diyorum erken dediklerinde 😇🥲