sryldzzz Bir dış gebelik geçirdim beta üç bin di dün son adet tarihim de 30 ocak geç döllenme olasılığı hala var mı altttan muayne de de kese yoktu dün
Patito__ sryldzzz bnm gec dollenmelerde hep 4000 lerde gozukur kese vajinal olark Bnde suan dis gebelik geçiriyorum en buyuk belirtisi degerin dengesiz artis dususu ve surekli kahve lekelenme Sizde varmı boyle belirtiler
sryldzzz Patito__ bir hafta içinde 700 den 3000e çıktı beta ilk dış gebelik te kanamam olmuştu bnda bişey yok henüz ama kasıklarım ağrıyor biraz
Patito__ sryldzzz bunda beta takibi yapilmadimi artislar nasıldı kasik agrisi normal geneliktede oluyor Dis gebelik tanısı için : dengesiz beta artislari kanama veya tek taraflı agri dior drlr veya keseyi disarda gormek
sryldzzz Patito__ 700den bir hafta içinde 5500 civarına çıkması gerekiyor du ama 3000e çıkmış keseyi göremeyince kan istedi zaten tekrar pazartesi tekrar gideceğim bakalım
Patito__ ZA06 iki gun arayla 210-330-440-600-400-230- bir hafta sonra yine 239 cikinca kurtaj oldum dusmeyince dis gebelik kesinlesti igne oldum