BirAskMasali1323 28 şubatta ilk değerim 8820 çıktı 4 Martta ikinci değerim 5 gün sonra 21963 çıktı Değerlerim nasıl arkadaşlar (7+5 haftalığım şuan )
tamamdanolmuss BirAskMasali1323 büyük ihtimalle beta 8binlerdeyken kese görünmüştür. Kese göründükten sonra betayı takip etmeye gerek görmüyor doktorlar. Ben regl gecikmesi ve pozitif test ile gittim kan almadan direkt ultrasonla baktı keseyi gördü gördüğü için de kan falan hiçbir şey istemedi
Maral2024 BirAskMasali1323 haftanda bir yanlışlık yok mu canım senin benm SAT 29 ocak ben 6 haftalığım şuanda
BirAskMasali1323 tamamdanolmuss teşekkür ederim henüz doktora gitme fırsatım olmadı randevu sorunu yaşıyoruz daha var randevuma sadece kan testi verdim sonuçlarda bu o yüzden sormak istedim normalmi diye değerler
Patito__ Sevim1902 cnm insallah duyulur kan sulandirici kullaniormisiniz yani pihtilasma testi yaptirdiniz mi ?
ucigdem Sevim1902 inşallah yoktur Canım Hayırlısı herseyın üzme kendını sağlik ocagına kan verdım 6296 cıktı ilk kı Yüksekse bırsey olmaz ama ilk ve son verdiği 6 altındaysa sıkıntı dedı
ucigdem Sevim1902 bilmiyorum kı canım saglık ocagı hayırlı olsun dedı kaç haftalık olduğumu söylemedıler bende 18 Mart’a randevu aldm
Sevim1902 ucigdem son adet tarihne göre bakılır tabi geç döllenme olablyor.bnm 8 haftalıkken 6 haftalık gorunuyor
BirAskMasali1323 Maral2024 Ben uygulamada yazılanı söylüyorum henüz muayene olamadım randevuma daha var olabilir canım