Tugcev tazeanne23 Umay ismini çok severdim. Kendimi bildim bileli Umay koycam kızımın ismini derdim ama şu an o kadar yaygın ki çok soğudum 🤦🏼♀️ ne yapcam bilmiyorum
bebisliozlem Tugcev öyle gerçekten 🥲 almila ve umay ismi son yıllarda çok yaygın isimler gökçe ve aybüke isimleri de bizim zamanımızda çok yaygındı halâ öyle sanırım bizim koyduğumuz isimlerde öz Türkçe isimler değiller fakat içimize sindi
Vandb Tugcev bendede durum aynıydı kızım olursa defne derdim yıllar öncesinde öyle bir patladıki defne soğudum oğlum oldu zaten şimdi yine hamileyim Umay demiştim başta şimdi heryerde Umay olmaya başladı bizde İdil dedik en son 🙈
Tugcev bebisliozlem şu an bende sizin gibi yapmak istiyorum. Anlamlarına yoğunlaşacağız 🤦🏼♀️ Yine de çok yabancı kökenli istemiyorum umarım bir ortasını bulacağız 😂
tazeanne23 Tugcev vallahi hem anlamı güzel olsun hem türkçe olsun diye diye isim kalmıyor.. her sınıfta 5-6 tane adaşları olucak bu gidişle😅
Ece56 tazeanne23 aynı düşüncelerle kızımın ismini bilge koyduk. türkçe olsun ve güzel anlamı olsun ve aşırı popüler isimlerden olmasın derken çok az isim kalıyo malesef.
Matmazelll Berel06 ilk kızımın adı berra ben ilk duyduğum gibi koydum çok içime sinerek koydum ve çevremde herkez çok beğeniyor çok kibar isim diyorlar gerçektende kızım çok naif çıtı pıtı bir kız oldu