BurcuY92 tazeanne23 Evet bu çok oluyor, bakıyorum Mevalar Aseller Adenler havada uçuşuyor, kızım Leyla gibi klasik bir isimle tek kalacak gibi :)
bebisliozlem BurcuY92 bana kalsa benim kızda Amine ismiyle tek kalcaktı 😁 yanına 2.isim babası çok istedi bakalım o da halâ karar vermiyor
Ahsen_ahsen Off Allahın affetsin asel lina, mina, ada, gibi isimlerden hiç hoşlanmıyorum hemde hiççççç
Lavinya21 Busra221 bilmiyorum vala ben ne kendi akrabamda ne eşimin nede çalıştığım hastane ortamında hiç duymadm 😄
canssusanal Lavinya21 Benim kızımın ismi de Lavin ben koymuştum adını😍 Sağlıkla gelsin inşallah sizin Lavin kuşunuzda🥰🙏🏻
Lavinya21 canssusanal ay çok teşekkür ederim ya ❣️ Rabbim sizin evladınızıda size bağışlasın insAllah 💞
Hayalgokce Asel i 6 yili gecti koymstum sonradan hep Asel oldu hic yoktu cevremde o zamn napak smdi😀😀ikinci ismi gökçe asel gökçe yok en azindan diye teselli ediyorum kendimi 😂😂
Hayalgokce Hayalgokce biz Asel Gökçe seklinde kullanıyoruz ikisinide birlikte hic duymadim onu diyorum en azindan ordan kurtariyoruz biraz diye😂😂