mhndsannee Ebrarabla_06  Ebrarcım sence bu bacak arası mı? Videodan kesit aldım. Ay ben bayramdan sonra gidicem bi daha kontrole ama çatlıcam meraktan o zamana kadar 😂 @Ebrarabla_06
Ebrarabla_06 mhndsannee canım Anladığım kadarıyla hiç bacak arasına benzemiyor Kız vallahi insan meraktan Ölüyor Ölüyor
mhndsannee Ebrarabla_06 demek ki ben hiç anlamıyormuşum 😅 ya kendi kendime bişeyler çıkarmaya çalışıyorum işte 🥹
Ebrarabla_06 mhndsannee Ama haklısın gerçekten insan ultrason resmi her detayına kadar inceliyor hak veriyorum sana
mhndsannee Ebrarabla_06 Ebrarcım bugün tekrar gittim kontrole doktor pipisini gördüm dedi bu sefer geçende kız demişti ama sen erkek dedin ısrarla valla ben sana daha çok inanıyorum. 13+1 olmuşuz bacak arasını gösterdi ama değişir mi acaba? 
Ebrarabla_06 Ahlll doğru bildim yine 🥳🥳🥳 çok mutlu oldum🥳 çok sevindim🤏😎😎🤏 canım benim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah🥰
mhndsannee Ebrarabla_06 bildin vallahi 👏🏻 doktorun kız dediği hafta bile erkek dedin. Çok teşekkür ederim canım ❤️