hsrtbymkr Kızlar 3 buçuk 4 hafta gibi bulantım arada oluyor ama baş ağrısı ve dönmesi var bide sağ yumurtalık ve böbrek arası gibi bir baskı ve ağrı var bu normal mi?Yaşayan var mı
Durugibi hsrtbymkr bende bu şikayetlerden gidip kan testi yapmıştım 6 haftalık olmuştu zaten hemen doktora gittim keseye baktı gün vere kalp atışını dinlemek için yani 6. Haftada gidilmesi gerekiyor kese oluşuyor bir hafta sonra kalp atışı için gidiyorsunuz
yeschef-13 hsrtbymkr ben evde test yapıp pozitif cıkınca kd doktorumu aramıştım ertesi gün gitmiştim tahmini 3-4 haftalık demişti doktorum sonra kalp atışı alana kadar her hafta gittik 4+2 kese 5+2 içi dolu iç kese 6+2 kalp atışı 💐🧿
hsrtbymkr Durugibi bu sağ ağrı dediğim durumu yaşadınız mı bende şuan böyle çok hafif baş dönmesi ve o dediğim ağrım bide akıntım var kan testi verdim iki defa gebelik var dedi. Normal devam ediyor ama bulantım vs yok denecek kadar az bir de göğüs ağrısı gitti kalmadı gibi
Bebegimlehergun Doktora şimdiden gidebilirsin. Ultrasonla bakacaklar. Normal test yaptıysan bir de kan testi vermen gerekecek. Hastanelerin acilinden de giriş yapıp kan verebilirsin
Durugibi hsrtbymkr evet bende öyle yaşadım mide bulantısını 8 hastalıkken yaşadım herkeste farklı oluyor inşallah keseyi ve kalp atışını duymak nasip olur 🤲🏻
hsrtbymkr Durugibi inşallah benim bir boş kese ile sonuçlanmış düşük var korkuyorum o yüzden gene aynı olur mu diye
Aleynaceyhannnn hsrtbymkr benimde boş gebeliğim oldu 2 ay önce kürtaj oldum şimdi yine test yaptım pozitifi gördüm umarım bu sefer sağlıklı bir hamileliğim olur
Momofates Ben 6-7 haftayı doldurunca doktora gittim hem kalp atışı hem de keseyi aynı aynda görebilme ihtimalim fazla oldugu icin. Çok şükür öyle de oldu ilk muayenemde hem kese hem kalp atısı görüldü.
Momofates hsrtbymkr öyle yap canım tekrar tekrar ugrasma kendini de strese sokma erken haftalae gidince kese gözükmüyor kese gözükse bebek gözükmeyebiliyor biz strese giriyoruz hic kendini o duruma sokma bebegin iyice yerleşsin öyle git
NGold Ben 5.haftada öğrendim gitmiştim ama 6da kese görünüyor 7de kalp sesi duyuluyor 2hafta sonra falan gidin siz