ZeynepKaya18 4147 pik yaklaşıyor muhtemelen yarın daha da koyulaşır bugünden başlayın ve bir gün arayla ilişkiye girin bu hafta
4147 Kızlar sizce hangisi en koyu, ben acaba piki kaçırdım mı yoksa daha gelmedi mi bilemiyorum. Halbuki 19. Gün oldu artık
4147 elvangnc eğer piki kaçırmış olsaydım böyle koyu çıkmazdı değil mi silik ya da hiç çıkmazdı diye düşünüyorum. Sizin fikriniz nedir
elvangnc 4147 yavas yavas koyulasip yada birden koyulasamypr testler benm max czgisi flash tutunca kontrol cizgisinden once beliriyo ve bi tik rengi daha koyu oluyo
ZeynepKaya18 4147 ben ovulasyon testiyle hamile olduğumu anlamıştım adete yakın yumurtladığımı sanmıştım ama adetiniz bittikten sonra başlamalıydınız teste
4147 ZeynepKaya18 adet biriminden sonra iki günde bir şeklinde ilişki oldu. 11. Gün başladım ovülasyon testine de, ilk günler silikti yoktu bir şey hiç. Paylaştığım foto itibariyle 15. Günden beri böyle çıkıyor karma karışık 😂
ZeynepKaya18 4147 belki de geç yumurtladınız bu günleri yine de değerlendirin herkesin farklı sonuçta🌸
4147 ZeynepKaya18 kesinlikle bilemiyoruz ki 😌🤷♀️ ama şu bir ay bile sürecin ne kadar zor olduğunu anlamama yetti. Allah isteyen herkese en kısa sürede sağlıkla hayırlısıyla bebek nasip etsin ☺️
4147 elvangnc aa desenize belki de benimki de geçti, ama kasık ağrılarım bu sıra var sanki bu sıra gibi geliyor bana gerçekten bilemiyorum☺️ hayırlısıyla değerlendirmişizdir günlerimizi inşallah o zaman ☺️