Nnoktaa Baby___00 yamaaaaaannnnn 💙💙💙💙 çünkü benim oğlumun adı da yaman 😂 dün isim analizine baktım. Çok güzel şeyler yazıyordu. Kesinlikle yaman 😂
eceyc314 Baby___00 ben ikisi arasında kalsam kuzeyi tercih ederdim. Hangisine içiniz daha ısındıysa onu tercih edin. İsim konusu çok zor. Benimde kızım olacak 26.haftadayız hala isim yok aklımızda. İşte bu isim diyemedim hiç birine
Nnoktaa Baby___00 mantıklı karar veren, ticarete yatkın bir zekaya sahip olan, iş hayatında atılgan, enerjik olan, olaylar karşısında sağduyulu davranan, yaratıcılık enerjisine sahiptir. 😍
tazeanne23 eceyc314 soyadınız ne? belki bi kaç örnek verebiliriz? bu arada ben Yaman diyorum. Yaman Bey diye seslenince güzel oluyor😄
Ebrar_65 Baby___00 Eğer ki beni yanlış anlamayacaksın eşinle beraber karar vermen daha doğru olmaz mı Çünkü eşin gönlü isteği olsun kuzeyin bir anlamı yok dediyse demek Yaman ismini istiyor
eceyc314 tazeanne23 aslında bir kaç seçeneğim vardı ama eşim beğenmiyor hiç birini. Ben doğa vera bilge güneş isimlerini beğendim. Eşimde tutturdu ipek olsun. Onuda ben istemiyorum içime sinmiyor. İki isim yapsakta bunlarla uyumsuz oluyor gibi. Soyismim çok bilindik bir soy ismi. İsim olarak her şey uyar ona 😅😂
tazeanne23 eceyc314 evet hepsi çok güzel isimler🥰 ipek de bu aralar çok konuluyor kökeni türkçe olduğu için😊 ama bende doğa ismini çok beğeniyorum🌸