BirAskMasali1323 Merhaba arkadaşlar, Aranızda aşırı zayıf olup sağlıklı gebelik geçireniniz var mı veya ne tür sorunlarla karşılaştınız ? (Ben 23 yaşında 40 kiloyum 7 haftalık gebeyim henüz bi sorunla karşılaşmadım yeniyim)
momofmychildren BirAskMasali1323 arkadaşım zayıf gebelik yaşadı bebekte sıkıntı yoktu ama sezeryan oldu vücudu normal doğuma uygun değildi
Youngmotherr BirAskMasali1323 ben 43le gebe kalmıştım tek sıkıntım kilolar gittiği gibi geri geldi 70 kilo kaldım 😂
mombarbie_ BirAskMasali1323 23 yaşındayım 42yle başlamıştım serüveni 59la bitirdim kızım gayet sağlıklı teyzesi 15 gün oldu doğum yapalı 3549 gram doğdu tospigim 😊
Aysenur-yakarer28 Fazla zayıflığın erken doğuma sebebiyet verdiğini biliyorum ama vücutla alakalı direnciniz yüksek sağlığınız yerindeyse kaldırabilirsiniz bu dönemde protein ağırlıklı beslenmenizi öneririm
BirAskMasali1323 Youngmotherr Ay inşallahh benim öyle olur😅en iyi kilo almada sıkıntı yaşayanlar bilir
Halilesma BirAskMasali1323 bende 23 yaş 168 49 kilo ile hamile kaldm kronik kansızlığım var bu yüzden zor geçirdim sonlara yaklaştık şükür onun dışında bunyeniz güçlüyse kilo ile alakası yok cevremdekiler zayifliktan böyle zor geçirdiğini söyledi hep ama alakası yok tamamen bunye meselesi değerlerinizi kontrol altında tutun muhakak
Ayseanneeee BirAskMasali1323 bende 43 kiloyla hamile kalmıştım 4 kilo çocuk doğurdum ayrıca karnımı gören çok küçük diyordu.Brbek ters girmeseydi kanala normal doğum yapacaktım catim da uygundu. O yüzden kimseye bakma. Kan değerlerine dikkat et kendini güzel besle.her hamilelikte olur sıkıntılar.62 kilo ile doğuma girdim 52 kilo ile çıktım 5 gün sonra 48 oldum sonra yavaş yavaş verdim eski kiloma döndüm dogurduktan sonra alırsın diyorlardı hiçte almadim tamamen yapıyla alakali 😍🤗 ayrıca erken de dogurmadim 40+2 idi günüm.