Cnnsss Evlenip yalovaya geldiğimden beri gerçekten hastanesinde doktorların olmayışı vs beni aşırı geriyor gerçekten 😅doğumu özelde yapmayı düşündüm fakat devlette doğum yapan bir tanıdığımız oldu cok memnun kaldi,var mı devlet hastanesinde doğum yapan?
Ceydametee Cnnsss bende evlenip geldim yalovaya devlet hastanesi cihan diye doktor var ona gitmeyin hiç ilgilenmiyor aktif hastanesi Aybala hanım var hiç gitmedim hamile olursam ona gidicem direk
Eda77 Cnnsss merhaba canım ben tüp bebek hastasıyım ve atakent sedat tekelli hocama gidiyorum cok memnunum yalovada cogu kişi tanıyor ve cok memnunlar tavsiye ederim
Cnnsss BabyAta ben genelde randevu bulamadığım için atakent hastanesine gittim sedat bey var çok iyi oda,devlette ise Hanife Rana hanım var ona gittim 1-2 defa ve ondan herkes çok memnun devlette o ve Meltem hanımdan memnuniyet duydum
BabyAta Cnnsss çok sağolun peki atakentte randevu ücreti ne kadar. Doğum ücretini hiç sordunuz mu. Devlette hamile olmadan önce Hanife ranaya gitmiştim iyi bir doktordu ama randevu bulunmaması beni çok strese sokar ve doğum anında herhangi bir doktorun girmeside beni tedirgin ediyor sürekli muayene olduğun doktora denk gelmek şans işi
Cnnsss BabyAta atakentte muayene ücreti 915 tl,devlette 35.haftadan itibaren sabah gittiğinizde randevusuz alıyorlar sizi ben öyle yapacağım 35den 38-39a kadar aynı doktora gideceğim hep
Gzlhn Bende devlete randevu bulamıyorum atakente gidiyorum muayene ücreti 915 tl emel hanıma gidiyorum 3 sene önce de atakentte doğum yapmıştım sezaryen yine öyle olcak
Cnnsss BirAskMasali1323 arkadaşım meltem hanıma gidiyordu ve şansına doğumunu da o yaptı sezeryan oldu ve çok memnundu çok ilgililerdi dedi
Cnnsss BirAskMasali1323 aktif hastanesi daha uygunsa bile onermiyorum ben ciftlikkoyda yaşıyorum aktif yakınımda oraya sadece bir kere gittim hamileligimin ilk zamanlarında ve bulantı kusma yanma çok kötü geçiriyordum aciline gittim iğrençti devletin paralı halini düşünün hatta devlet bin kat iyi😅arkadaşım da bir kaç defa randevulu olarak gitti ve ayni dusuncedeydi oda o yüzden devlette doğum yapti
BirAskMasali1323 Yazyaz Bende çiftlikköydeyim🥰evet duydum bi kaç kişiden daha sadece Aktif hastanesinde Aybala hanımın memnuniyetinden bahseden oldu onun dışında devlet hastanesinede randevu bulmak sıkıntı bayan doktor Çınarcık devlet hastanesindeki doktorlar güzeller sırada bulunuyo fakat orası da bize ters düşüyo sürekli gidip gelemem 7+5 haftalığım henüz muayene olamadım randevu bulamadığım için ayın 22 sine meltem hanıma aldım
Cnnsss BirAskMasali1323 bizim burdaki doktorlar gidiyor cınarcıga hep randevu almaya çalışırken görüyorum sinir oluyorum sanki buraya yetebiliyorlarmis gibi bide oraya gidiyolar😅
BirAskMasali1323 Cnnsss hiç sormayın 7 haftalık gebeyim daha bu ayın 22 sinde anca randevu buldum oda meltem hanıma
Cnnsss BirAskMasali1323 Hanife rana hanım,cihan bey,hakan bey bunlar hep buranın doktoru ama oraya da gidiyorlar
Cnnsss BirAskMasali1323 valla iyi bulmuşsun dua et bulduğuna 😅sen daha çok yenisin sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah Allah 🫶
Izmir-ozg Yalova dan kactim geldim izmire ailemin yanina kzlar kocamin yasattigi strese dayanamdim bu hamile halimle ve aktife gittik bir kere ben de ama gercekten guzel degildi
BirAskMasali1323 Izmir-ozg Aynı durumdan bende muzdaribim aktif hoş değil dedikleri için gitmek.istemiyorum devlettede sıra bulamıyosun insanın strese girmemesi elde değil bi muayene 20 gün 1 ay sonra gebelikte iki haftada veya her hafta kontrol olması gerek offf gercekten bu doktor sıkıntısından dolayı çaresiziz en son bende memleketimr gidecem gsliba😒