Zeynepkrkytlli bahocum ben onlarda çiğ diye biliyodum yine de zararlı ama ben ketcapa bile ara verdim Hiç yemedim diyemem ama tuketmemeye özen gösterdim
bahocum Zeynepkrkytlli yok değiller zaten çiğ olsa o kadar nasıl dayanacaklar 😊 pastörize ya da yumurta tozu kullanılıyor elbette bu tarz şeyleri sık tüketmemekte fayda var
Melodimm Zeynepkrkytlli Doğum yaptim hamileligimi özledim😍Insan kendini güvende hiss ediyor gibi bebekle.
Zeynepkrkytlli MorKelebek54 aslimda kendimi çok sıkmıyorum ama yerken de içim rahat edenede yiyemiyorum Ben bide bardak bardak çay içicem bak onu demeyi unuttum Yeni aklima geldi 😂😂
MorKelebek54 Zeynepkrkytlli ben nkrmalde cayi icmem ama bi ara baya sarmistim her aksam demliyodum valla😂
Zeynepkrkytlli Melike_4949 zaten şu an yapamadığımız için kıymetli yapaniliyoken hiçbirinin tadı olmicak 😂
ElaEge Zeynepkrkytlli ben berbat bi hamilelik geçirdim 7 ay kustum son aylarımda da bebek erken indi kanala az ayakta kalsam sancılar giriyor dün eşimle otururken şey dedim aşkım bunu dogurayımda ikincisi yapalım beraber büyürler adam şoka girdi şaka dimi aşkım şaka de yok de diyor 😂😂 hamileliğim bitince güzel açık büfe bi tatil yapıp eşimle delilerce eğlenmeyi düşünüyorum bu 9 ay bizi bayaaa yıprattı😂😂
Zeynepkrkytlli MorKelebek54 ben severim ama bu kadar çok icmezdim çay da zararlı (demiri emiyo) içemiyorum fazla Yasak şeyler daha çok cazip geliyor 😂
Mercanaa Zeynepkrkytlli mlsf genetik yapıdan ne yersem yiyeyim kilo alan bi insan degilim şuan bile 50 yi zor gördüm 7 aylık hamileyim dogumdan sonra hemen veriyorum bi anda diğer gebelikte 52 den 38 düşmüştüm hemen bi ayda
elmaelmaelma Zeynepkrkytlli hazır mayonezlerde çiğ yumurta olmuyor zaten, pastörize olunca da bir sorun yaratmıyor. Sırt üstü niye yatmıyorsunuz onu da hiç anlamadım. Ben yüzüstü yatmayı çok özledim, doğumdan sonrası için tek planım o şu an.
Zeynepkrkytlli elmaelmaelma çünkü sırt üstü yatmak hamilelikte uygun değildir bebeğe yeterli kan gitmez ve tansiyonu düşürebilir Ayrıca istesem de çok yatamiyorum çünkü karnım rahatsız oluyo ağrı değil bulantı değil ama rahatsızlık hissi oluyo
Zeynepkrkytlli Zeynep-A ahh sorma sorma 😂😂 Hamburger pizza yanında kola mayonez ketçap ranc sos soğan dilimi heosinden yicem 🫣😂😂
Merve95281 Yüz üstü yatacağım Kocaman ama kocaman bir bira söyliycem, adi sosisten yapılmış bira tabağı eşliğinde akşam üstü kordon keyfi yapacağım 😂😂 Ay birde annemler buradayken 1 saat cocugu bırakıp kalıcı ojeye gidicem okadar özledim ki anlatamam 🙃
milav Zeynepkrkytlli sırt üstü uzanmayı ve yüzüstü uyumayı çok özledim. ve bir rakı gecesini hak ettim 😅
Arenn1 Zeynepkrkytlli yüz üstü yatmayı özledim.Cocuk dogsun eşime verecem kesintisiz tuvaletimi tutup yatacam😂
tgc_gzm2018 Barabar değilsiniz 😄 hiç bunu duymamıştım aman biran önce doldurmak içinde uğraşmayın merak ettim kaç haftaliksiniz
Barabar tgc_gzm2018 yok ayol bi doğurup büyütelimde inşallah ondan sonra bakarız 😅 35 olduk hayırlısıyla