Miracleee 39+3 oldum nişanım da geldi dün. Ama Ne Bi sanci, ne Bi su, ne başka bisey yok. Yalancı sanci vurup gidiyor. Vücudumu dinlemekten de yoruldum. Pilates vs merdiven in çık yapmadığım şey de kalmadı ki. 😵💫
Asure123 Miracleee nişan geldiyse yakındır. Onu bulamayan da var😁 nasıl bir ağrı tam olarak nerelerinde oluyor tarif eder misin☺️ benim de hafif ağrılarım oluyor da kıyaslıcam 🙈
Nrsn2024 Miracleee bende 39+2 ağrı sızı nişan hiç birsey yok daha..beklemedeyim ..hayirlisiyla kavuşalım bebişlerimize.. bugün doktor randevum var çatı muayenesi olucam biraz tedirginim bakalım..bebeğin Boynundan kordon geçiyormuş o biraz düşündürüyor acaba sezaryan mi olsam diye
mimikii Miracleee 39+6 olduk ama gelmiyoooorrr dün biraz gaz yapıcı şeyler yedim ondan mıdır bilmiyorum gece 12den beri hiç durmadı hiiççç kaburgalarıma tekme atıyor sancı mı çekiyorum yoksa bu hareketliliğinden dolayı mı ağrı oluyor anlamadım adet ağrısı gibi bi de kasılıp duruyor sürekli
Deletedmom_85 Baya da olmuş kizz maşallah az daha sabır elbet bir kaç haftaya mecbur gelecek 😄 sağlıklı güzel doğum olur inşallah @Miracleee
Miracleee Deletedmom_85 mutiiii sağol canım benim. İnşallah tabiki sağlıkla doğması tek duam. Fakat benim minyon vücudum da çok yoruldu be 😅 senin nasıl gidiyor annelik 😍
Deletedmom_85 Miracleee Haklısın kuzum gün geçtikçe ağırlaşıyorsun ama napacan el mecbur 😁 çok şükür güzel gidiyor ya tadını çıkartmaya çalışıyorum bol bol. Giden zaman geri gelmiyor malum 🥲
Miracleee Deletedmom_85 sende haklısın canim. Bende sabirsizligimdan biraz da dogurayim diye tutturdum galiba. Bi sarılıp öpmek için kime benzediğini nasıl bir bebek olduğunu görmek için çok sabırsızlanıyorum ☺️
Miracleee Asure123 belimde ve sırtımda oluyor ağrılar. Genelde akşam vakitlerinde. Çok uzun sürmüyor.
2512tugbaclk Miracleee evet benimkide öyle dedi çok dikkat ediyoruz valla sıkıntılı bir süreç seni germek istemem ama bebeğin kaka yapma durumu vs olabiliyor tabiki bunları biliyoruz ona göre tamam yada devam diyoruz bizimde bu pazartesi son dedi doktorum bakalım
Miracleee Nrsn2024 çatı muayenesinden hiç korkma canım. Çünkü hemen bitiveriyor anlamiyorsun bile ne ara yaptı 😃ağrı filan da olmuyor kasma kendini. Kordon konusunda da doktorunla ortak karar verin en iyisini o bilir. Ama bu şekilde normal doğum yapan da var burda okuduklarimdan. Hakkımızda hayırlısı olsun. Sağlıkla kucağımıza alalım da normal veya sezaryen çok da önemli değil bence.
Nrsn2024 Miracleee kesinlikle öyle saglikla kavuşalım canim hiç fark etmez doğum tipi.ama insan her ihtimali düşünüyor tabi.doktor bugün yonlendirir inşallah.heyecan dorukta hazırlıklar tamam bekliyoruz
Miracleee 2512tugbaclk zaten bir sıkıntı olmazsa bekleyeceğiz 41 e kadar. Allah korusun riskli bir durumda hemen sezaryene girerim zaten. Ama Rabbım en hayırlısından sagliklisindan nasip etsin hepimize canım.
Miracleee mimikii ay inşallah bunlar doğum belirtileridir. Benim de yine belim sırtım ağrıyor bakalım geçecek mi devam edecek mi bekliyorum. Benim oğlum da çok hareketli maşallah. Ve mide yanmam hala devam ediyor bu haftada bile. Son hazırlıklarımı yaptım ne olur ne olmaz diye. Sizin de varsa eksik biseyleriniz halledin hemen bence doğuracağız😅
mimikii Miracleee ay yaptım valla her şeyi eksik bi şey kalmadı çok şükür bana da sanki bugün yarın doğacaklarmış gibi geldi geçmiyor ikimizinki de bak 😁 inşallah sağlıkla kucağımıza alırız canım
Miracleee mimikii hadi inşallah. Duruma göre haber verelim.birbirimize. kolayca doguralim allahin izniyle 🤲☺️