BirAskMasali1323 Merhaba arkadaşlar, 7+5 haftalığım hala randevu alamadım ilk kontrolüm için bu ayın 22 sinde randevum var bu süreç içerisinde folik asit veya vitaminler kullanamamam bi sorun olur mu bebeğe ?? (ilk gebeliğim )
Deletedmom_85 BirAskMasali1323 Kanama lekeleme vs yoksa endişe etmeyin bir şey olmaz folik asit için doktoru beklemenize gerek yok ama onu alabilirsiniz
Elifecemom BirAskMasali1323 zaten ilk 3 ay folik asit kullanılıyor vitaminler ilerleyen zamanlarda veriliyor,folik asidi de sağlık ocağında yazıyorlar veya eczaneden de alabilirsiniz
elmaelmaelma BirAskMasali1323 vitamin zaten ilerleyen dönemde alınıyor ama folik asit için muayeneye gitmeye ihtiyacınız yok. Eczaneden alıp başlayabilirsiniz.
yenidenanne34 BirAskMasali1323 baska vitamin kullanilmiyor zaten ilk aylar. Folik asiti kendiniz alabilirsiniz onu ertelemeyin ve 400 mikrogram olmasına dikkat edin fazlasi onerilmiyor
BirAskMasali1323 yenidenanne34 Çok teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için peki günde kaç defa kullanmam gerekir??
iremd-1798 BirAskMasali1323 ben ilk bebeğimi 12 haftalık öğrendim 😅 kullanmadım ve çok ağır işler yapmıştım çok şükür bir şey olmadı sizde aklınıza kötü bir şey getirmeyin olmaz inşallah ❤️