Busragecerr 39+3 17 saat süren doğumum önce sabah 5.50 de suyum geldi hastaneye gittiğimde 1 cm acıklık vardı kendi sancılarım da vardı süreç uzun dediler suyum hala gelmeye devam ediyor bir yandan acılmam olmadı ve aksam üstü saat 3 de suni sancı verildi saat 7.30 kadar cektim ve en son dayanamayıp isyan ettim çünkü ne takatim ne halim kalmamıştı sezeryana alındım çektiğim sancıyla kaldım ve toplam 40 dakikada cıktım evet sonrasında agrınız oluyor ama ben sahsen keske en basta sezeryanı secseymişim dedim
Hilal9797 Busragecerr bende 18 gün önce doğum yaptım 16 saat sanci çektirip sonra sezeryane aldılar 2 doğumu da tatmış oldum yani 😕
Paronayanne Kesinlikle bu durumu yaşamaktan çok korkuyorum ilk doğumun olacak inşallah ama sezaryene daha pozitifim bilmiyorum. Hem normal hemde sezaryen olmuş kişilerle konuşunca hepsi sezaryen tabii ki diyor.
Deletedmom_85 Biraz nasip meselesi bu durum. Ben suni ile 1,5 saatte normal doğum yaptım. Doktorunuzun olmayacağını anladığı noktada yormadan direkt sezaryene alması lazımdı zaten ben daha çok doktorlara kızıyorum bu durumda.