azracan20 Selam hanımlar 🌸 33+3 günlük hamileyim son 3-4 gündür yürürken oturup kalkarken hatta yatakta gece dönerken bile vajina kısmında iki bacak arasındaki kemikler ağrıyor sebebini bilen aynısını yaşayan var mı ?
fundatlas azracan20 34+2 olduk son 1 haftadır benimde ağrıyor +vajina vulvada varis çıktı ara sıra o da ağrı yapıyor.. Günler geçmeli artık 🥲
Sedacaner azracan20 azracan20 dayak yemiş gibi ağrıyor hemde 😣 Allah yardımcımız olsun geçecek insaallah 💓
mavikalpvemavikalp azracan20 bu çok normal benim 20. Haftadan itibaren başlamıştı ağlaya ağlaya tuvalete giderdim Vücut kendisini doğuma hazırlıyormus o yüzden normal bol bol egzersiz yapmanızı öneririm
Emo333333 Ben kac haftadir neler cekiyorum bende ayni durumdayim🥴🥴ağlama derecesine geliyorum doktor normal dedi
azracan20 Sedacaner ay inşallah canım valla hamilelik zaten yoruyordu bu da üstüne geldi inşallah uzun sürmez 😞
azracan20 mavikalpvemavikalp oğlumda böyle bişeyle karşılaşmadım ama bu çocuğumda baya zorlanıyorum her konuda 🥺
fundatlas azracan20 belli değil canım gidişat normal gösteriyor ama daha varislere çatıya vs bakmadı 37.haftadan sonra belli olacak bakalım 🙏🏻
Merve_ceyhan0803 azracan20 aynı şeyi bende yaşıyorum ve sebebini kesinlikle bilmiyorum özellikle idrara sıkıştığım da daha çok ağrı oluyo
azracan20 Merve_ceyhan0803 benim sezaryen olacak 4-5 haftaya gelecek kısmet olursa bakalım artık 😁♥️ sağlıkla gelsin yavrularımız 😍