Yenianneyimmm Kızlar bugün 33 haftalığız kan sulandırıcı iğne kullanıyorum tuvalete çıkarken çok sıkıntı çekiyorum şubat başı gibi görünüyor Doğum ama ocakta gelsin istiyorum ya ☺️ Sizde böyle misiniz ☺️☺️ Sabırsızım ben galiba
ATC Yenianneyimmm bende 32 haftalık sayılırım gyno Ferdi sağol kullanıyorum sadece Şubat sonu gözüküyor ama bana 3 Mart’ta olucakmkş gibi geliyor 😂
Duranb Yenianneyimmm ben 36+1 im dogum ocak sonu gozukuyor ama belli olmaz pek normal dogum olcak insallah cunku
worin Shr banada herkes öyle diyor, ama bu sene iki arkadaşım oğullarını erken doğurdular 38 ve 39. haftada😂 bende ümidimi kesmiyorum bu yüzden
Yenianneyimmm Shr evet öyle diyorlar hatta geç geliyorlar diyorlar da bizimkiler çok bekletmesinler ya ☺️
NevinCeynakli Kızlar merhaba ben 35 hafta içerisindeyim bir sorum olcak sizlere bende geç döllenmeden dolayı bebek 10 gün geriden geliyor ama kilo boy olarak geri değil hafta olarak geri gözüküyor ultrason da sadece bu Doğum tarihini etkilermi ya da etkilemez mi bi bilginiz varsa fikrinizi paylaşırsanız sevinirim 🙏 doktoruma sordum gelişime ve gelişine bağlı dedi bende heyecanla bekliyorum ama hayırlısı hepimiz için hayırlı doğumlarımız olur inşallah🙏