Ganimetorhan Annelerim bana şans dileğin suyum geldi.. Saat 18.00 de suyum gelmeye başladı ve hala geliyor… Sancılarım yeni yeni girmeye başladı… Benim gibi olan var mı kaç saat sürüyor bu durum…
Ganimetorhan Minnosanne- evet hemen hastaneye geldim ama açılmam ve sancım yoktu. Yeni yeni sancılarım başladı
2cucukannesi Allah yardımcın olsun canım bendede sanci var ara ara ama daha ne nisan ne su hicbisey yok 😓
Ganimetorhan 2cucukannesi sadece sancı olsa gönderirdim dedi eve ama su geldiği için yatırdı. Nişanın sonra geldi
Mervesrsy 2cucukannesi aynı durumdayız günlerdir sancılar var minik minik ama bu bile beni zorluyor gece doğuracağımı bilsem çekeyim ama günlerdir çekmek de beni yoruyor herseyi de deniyorum açılmam artsın suyun gelsin doğum başlasın diye 39 + 3 olduk bakalım ne zaman gelecek bizim oğluş 🥹
AlparslanYusuf Suyun geldiği nasıl anlaşılıyor ben sürekli tuvalete gidiyorum akintimla beraber islaklikta oluyor
Minnosanne- Mervesrsy AlparslanYusuf suyunuz geldiginde tutamazsınız sürekli akar mesela altınıza çisinizi yaptıgınızı ama çisinizin durmadıgını farzedin
AlparslanYusuf Minnosanne- azar azar gelme ihtimali var mı peki sürekli değil bı kere de değil azar azar gelmesi olur mu