nergisog Doğumum hazirana denk geliyor. 10-15 haziran gibi görünüyor. bayram da 5 haziranda. Bayrama denk gelirse nasıl olur acaba? Doktorlar bayramda oluyor mu? Ben şu an erzurumdayım. Doğumu istanbulda yapacağım. Daha hastane falan ayarlamadım orada.mayıs gibi gideceğim. Aklıma takıldı şimdiden. Sizler ne düşünüyorsunuz ya da doktorlarınıza sordunuz mu
ebru23 nergisog benim denk gelmiyo oruclara lahusa olrak giriuorum ama bayramdan sonra 40. yapmayi dusunuyorum oglumun
Irmakelizim06 nergisog sancın haftasonuda tutabilir yine aynı şey haftasonuda başka ekip doktorlar oluyo :) tamamen şans verilen son doğum tarihi 40. Hafta oluyo bebeğin 41. Haftadada doğabilir 38dede :) çok düşünme
Seymaozkn Benimki de 9 10 haziran gibi ama sezeryan olacağı için bayram tatiline girmeden alırlar diye düşünüyorum
nergisog Seymaozkn zorunlu sezaryen mi normal mi canım ? Ben de normal istiyorum, zorunlu sezaryen olursa ayarlarız zaten bayrama göre.
Seymaozkn nergisog zorunlu sezeryan benimkisi bu ikinci hamileligim ilkinde de acil sezeryan olmuştum bu planlı sezeryan olacak o yüzden
iirmnrgkkrt Krispiim16 benimde muhtemel tarih 13 hazıran dedi . Bayrama denk gelirse doktorum olmıcağını söyledi. Ne düşünüceğimi bilemedim.
Seymaozkn nergisog teşekkür ederim Rabbim hepimize bebislerimizi sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin inşallah
Neva77 Benim 40 hafta bayramın 5 hazirana denk geliyor bayram yani doktoe bayramda geleceğini söyledi her türlü geliyormuş doğuma saat gün farketmiyor hamd olsun
Musculus_sartorius Veyselimiz kacinci haftadasiniz. Benim doktrumda asagida duruyo ama yuzde 90 yukari cikar ilerleyen aylarda dedi
Lavinia1924 Benimde 9 10 haziran gibi gözüküyor ama önce olursa bayrama da denk gelebilir diye dusunuyirum :) sizin cinsiyetler ne belli oldumu
nergisog Irmakelizim06 eşim polis erzurumda kalacak. Babalık izni alacak. Ani doğum olursa gelip yetişemezse diye korkuyorum. Yalnız girmek istemiyorum 😱 bayram da olunca arada nolacak bakalım
nergisog minikoo anadolu yakasında özel hastanelerden birinde düşünüyorum canım. Yaz olduğu ve bayrama denk geldiği için doktorlar izne çıkıyor genelde. İnşallah bayrama denk gelmez
Veyselimiz Musculus_sartorius 15haftalıgım daha canım cinsiyetimiz belli deyil çok stresli bi gebelik geçiriyorum