zey-nep11 Kızlar ben hayatımda ilkkez 8. Adet bitti 9. Gun yumurtlama gördum. 10. Gun catladı. Ben 28 gunde br adet goruyorum ve hep 12. Günüme yada 14. Günüme denk geldi yumurtlama. Ben şimdi adeti ne zman olucam? Mart 2 yumurtlama 3 catlama oldu. Bekleenn adet 22 mart dıyor 28 gunde bır olduğum için ama erken yumurtadm nasl hesaplım???
Sbrynr5 Yumurtlamadan 14 gün sonra beklenen adet tarihi diye biliyorum ben canım. Eğer gebelik istiyorsan gebelik testinide yumurtlamadan 14 gün sonra yaptiginda sonuç belli olur diyorlar.
zey-nep11 Sbrynr5 çok değişti bu adetler yaaa of vallaa ne zaman gebelığe başladım adetler tuhaflaştı. Bakalm ne olcak. Gebelık evet istiyorum kuzum. Catlamada 3 ünde oldu onunla beraber sayıcam dimi
Sbrynr5 zey-nep11 evet canım. Bende şuan kullanıyorum ovulasyon testi. Bakalım hayırlısı olsun ikimiz içinde. Gebelik istedigimiz için bence strese giriyor vücut ve sasmalar oluyor. Benim son adetim tam 10 gün gecikti.
Gulhangundas zey-nep11 olabiliyor bazen öyle stres çok etkiliyo bende geçen ay geç yumurtladım normalde hiç olmazdı günü şaşmazdı adetimde gecikti öyle olunca yumurtlamadan sonraki 13.günde adet oldum
zey-nep11 Gulhangundas benımde gunu şaşmazdı gecen ay 6 gun gecıktı aaay nasl hycanlandım ama tırt 😄😄 bu ayda adetten cıkıp yıkanıcaktm kahve leke geldi 9. Gunu bekledm gusul için yıne uzayan seffaf akınti içinde kahvelık var ddm ki ben teste başlım em azından ddm anaaaa bı baktım yumurtlama şaka gibiydi😄 ertesı gunde catladı
zey-nep11 zey-nep11 Gulhangundas baksana adett bttı leke geldı gusul alıcakken yaptm ben şok direk adetten snra ne ara buyudu😄😄
Gulhangundas zey-nep11 burda çok duydum böyle hemen yumurtlayıp hamile kalan hadi inşallah tutar bu ay güzel haberler verirsin bize 🫶🏻
noble1 bu ay doktora gittim 4yumurta gördü, çatlamasın hepsi gelişecek gibi dedi bana. ee haliyle hepsi farklı zamanda pik yapar🤭 ovü testi ve beklenen adet tarihi çok karışacak gibi geliyor bana da bu ay. bu işi çözemedim ben🫠
zey-nep11 Ayselcnt 8 gun adet bttı bekledm leke geldı 9. Gun oldu leke vardı uzayan akıntının ıcınde bende genede test yaptm baktm çift şok oldummm 9. Gördüm