Kardelenylmz 21+2 deyim 1 saattir aralıklarla regl ağrısı gibi ağrım okuyor ve çok sık lavaboya gidiyorum neden oluyor bu
Lalemmm12 Kardelenylmz rahmin genişliyor benim de ara ara adet sancısı gibi oluyor bol su içiyorum geçiyor korkma sanki her an adet olacakmışım gibi ama rahminde ki damarlar genişlediği için oluyormuş
0606Seda06 Kardelenylmz hamilelikte oluyor Muş canım idarara çıkma ise her geçen ay daha çok oluyprmuş endişelenmene gerek yok merak etme normal çok olmuyasa ağrı ve şiddetli yani dayanamayacak kadar değilse endişelenme canım
Fiigeenn Kardelenylmz Bende 24+2 deyim . Anneme sormuştum regl tarihine yakın olurmuş bu tarz ağrılar. Doktoruma sorduğum da rahim genişliyor bebek kilo aldığı için baskı artıyor demişti 🤷 Korkutuyor ama beni bu tarz ağrılar
Ellove Kardelenylmz kasilmalar normal ama agri pek normal sayilmiyor. ya bence yine bir acile gidin bu kadar siddetli agri olmamasi lazim. Her ihtimale karsi icimiz rahat etsin.
Lalemmm12 Kardelenylmz he sen kaç haftalıksın bacım ben 24 haftalığım da arada tekmelerini asagıda hissediyorum kız sen doğuruyor musun yoksa Allah korusun
Kardelenylmz Ellove dün aşırı sinirliydim baya ağladım 1 saat kadar eşim ile tartıştık şuan çok şükür iyiyim meyve tabağı yaptım kahve yaptım kızım ile keyif yapıyoruz
Kardelenylmz Lalemmm12 Ayy yok canım 21+3 üz o ağrı ile bir şekilde uyudum çok şükür şuan iyiyim bende sol tarafta hissediyorum tekmelerini 19 haftalık tan beri kafası aşşa da detaylıda da baş geliş yazıyor çok şükür bebeğimde iyi
Lalemmm12 Kardelenylmz korktum kız bişi olmaz doktor kötü bişi demediyse sorun yoktur ozaman bende 24 haftalık oldum asagıda hissediyorum sanırım yeri genişliyor oda rahat hareket ediyor
Kardelenylmz Fiigeenn bende çok sık idrara çıkıyorum 10 dk da bir idrarım geliyor gibi hissediyorum normal mi acaba
Fiigeenn Kardelenylmz sizde enfeksiyon olmuş büyük ihtimal. Akıntı ve kaşıntı da varsa mutlaka aksatmadan doktorla görüşün